Altas første Altibox-kunder får blomst fra Linn Anett Andersen fra Signal Bredbånd

Arne ble Altas første Altibox-kunde!

Tekst og foto: Kronstadposten – Krister Sandaker Tårn

Det er med stor glede at vi kan ønske Altas første Altibox-kunde velkommen inn i klubben! Arne og Trude Hammari er de første av mange som ble koblet opp i forrige uke – da må det blomster til!

Etter å ha hatt det nye tilskuddet i hus en liten stund, gir Arne uttrykk for hvor fornøyd han er når Signal kommer innom for siste ferdigstilling.

– Altibox står for det råeste utvalget som finnes i Norge, og så langt er vi kjempefornøyde. Det er rask og god kvalitet, og jeg har bare positive ting å si om det, skryter Arne.

Moderne løsning

– Jeg er svært glad for at vi endelig kan tilby den beste tv- og internettjenesten, Altibox, til våre kunder i Finnmark. Vi skal primært levere tjenestene på fiber fremover, sier Linn Andersen fra Signal.

Altibox er Norges raskest voksende tv-og internettjeneste. Ser man på tallene for TV-markedet kan man slå fast at hvert femte TV-abonnement i Norge nå er et Altibox-abonnement. Det vitner om en tjeneste som kundene er fornøyd med.

– Forskjellen de vil merke er både på hastighet og TV-løsningen. Som Arne sier; «bare det å skifte kanal er mye raskere». Det bare fungerer veldig bra, legger Linn til.

Lokal kompetanse

Vi er stolte over å kunne tilby tjenester som kundene våre blir fornøyde med – og like viktig; den lokale og nære servicen vi ønsker å yte. Da Arne fikk tilbudet om Altibox – kunne han ikke si nei. Han er en av mange som setter pris på tilstedeværelsen i nærområdet.

– Jeg er kjempeglad for at vi har vår bredbåndsleverandør så nært. Jeg er innstilt på å benytte lokal kompetanse, og at pengene blir igjen her. Signal i Alta, som er tidligere Nornett, har beholdt de samme ansatte, noe man setter pris på når man skal velge sine løsninger, forteller Arne.

Kronstadposten spør; – Hvordan har servicen vært?

– Signal er utrolig hjelpsom. Det er bare å ta en liten telefon, så hjelper de deg. Slik har det vært hele veien – og er kanskje noe mange tar for gitt, svarer Arne.

Prøving og feiling

Med helt nye tjenester i hus, tar det gjerne litt tid før en har satt seg inn i hvordan alt fungerer, og hva som fins i Altibox-verden. Da er det gull at kundene våre er nysgjerrige og gleder seg til å utforske på egen hånd.

– Det blir nok litt prøving og feiling – og det verdifulle i å prøve og feile, er at du lærer mer, smiler Arne.

Også montør Stein Erik Knudsen er oppspilt over å kunne koble opp Altibox i Alta.

– Dette er faktisk den første Altibox’en jeg har installert, og det har vært veldig fint! I tillegg er det ekstra fint når en får komme hjem til hyggelige og spente folk, sier han.

Montør i arbeidstøy sniker seg inntil veggen bak TV-bordet for å montere fiberkabelen til boksen
Montør Stein Erik Knudsen innstallerer fiberkabelen til den første Altibox-kunden i Alta.

Samme tjeneste til alle i sameiet

Sameiet Bykanten bestemte for en tid tilbake å velge samme leverandør for alle boenheter, noe som har vært verdifullt for beboerne.

– Når alle har samme løsning kan vi hjelpe hverandre om det er problemer, eller om det er noe man ikke forstår. Det er mange eldre her på huset som ikke tar ting så lett, og da er det veldig greit med en felles og enkel løsning, sier Arne.

– Og får vi problemer, er det alltids en lokal og nær montør som kommer og hjelper oss, legger han til.

Store planer fremover

Utbyggingen er i gang – og mange venter spent på å få Altibox i hus.

– Vi har hatt selgere i området som har gjort en kjempejobb! Nå har vi ventet lenge på at snøen skulle forsvinne slik at vi kunne begynne å grave og levere. Nå er vi endelig i gang – og Sameiet Bykanten og Arne er første kunden som fikk Altibox-tjenester i Alta, sier Linn.

– Det er 23 enheter i sameiet som fortløpende kobles opp. I resten av områdene må fiberen først ned i bakken, før mange flere i området kan få det nye tilskuddet sitt i hus. Dette gleder vi oss stort til, legger hun til.

Fremover har Signal store utbyggingsplaner for Alta. Utbyggingen i Finnmark regnes som vår største satsning hittil. I første omgang skal vi bygge ut fiber til områder med over 3000 boliger!

– Vi er veldig glade for at Arne, og andre, fortsatt velger oss, selv om vi har byttet drakt fra Nornett til Signal. Det er vi veldig takknemlig for, smiler Linn.

Innhold

Følg oss på sosiale medier

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre

Relaterte innlegg:

Stikkord:

Kategorier:

Husk å følg oss i Sosiale Medier!

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre.

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.