Jente ler med øynene lukket og tennene ute

Altibox ble bransjevinner! Vi har Norges mest fornøyde tv- og bredbåndskunder

Artikkel fra Altibox.no

Ferske tall fra Norsk Kundebarometer viser at både innen tv og bredbånd er Altibox selskapet som er best likt av sine kunder.

Vi er overlykkelige, og takker alle våre kunder for tilliten! Vi ble nemlig soleklar bransjevinner innen både tv- og internett på Norsk kundebarometers årlige måling av kundetilfredshet og lojalitet blant norske forbrukere.

Vil bli enda bedre

Forskningsprosjektet Norsk Kundebarometer ved Handelshøyskolen BI har i over tjue år målt kundetilfredshet og lojalitet blant norske forbrukere. Men til tross for bransjeseieren ønsker vi ikke å ligge på latsiden:

Vi er selvfølgelig glade for at vi er langt foran konkurrentene våre. Samtidig ser vi at tv- og bredbåndsbransjen har en del å gå på. Vi er ikke fornøyde før vi oppnår enda høyere kundetilfredshet og lojalitet blant våre kunder. Både kundene våre og oss forventer levering av høy kvalitet. Derfor lover vi å fortsatt jobbe knallhardt for å gi kundene enda bedre opplevelser, sier administrerende direktør Tor Morten Osmundsen i Altibox.

Innhold

Følg oss på sosiale medier

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre

Relaterte innlegg:

Stikkord:

Kategorier:

Husk å følg oss i Sosiale Medier!

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre.

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.