Altibox-kunde nummer 600000
På besøk hos kunden: Stine Værang, Ida Berglund (6), Ann-Kristin Berglund og Inge Steensen (salg og markedsdirektør i Signal Bredbånd).

Ann-Kristin i Bodø ble Altibox-kunde nummer 600.000

Foto: Karianne Grønbech.

Altibox har koblet opp kunde nr. 600.000, og kunden befant seg i Nord- Norge, nærmere bestemt Bodø! Vi dro på overraskelsbesøk til kunden.

Blomster og google-wifi

Familien Berglund i Storvika i Bodø ble glade og overrasket da de nylig fikk besøk av Signal. Ann-Kristin Berglund og familien fikk blomster og en tre-pakning med Google WiFi som de kan bruke til å gjøre det trådløse nettet i huset enda bedre.

– Jeg synes det er veldig artig å få gjøre litt stas på kundene våre. Spesielt hyggelig er det å bli invitert inn slik at vi får se hvordan det fungerer hjemme hos kunden. Det den beste måten vi kan få tilbakemeldinger fra kundene våre på, sier Stine Værang, leder for markedsstøtte og samfunnskontakt, Signal.

Problemer med ustabilt internett

Beboerne i området har tidligere hatt store problemer med dårlig og ustabilt nett via kobberkabler som hang i lyktestolpene og skygget for den fine utsikten de har i Storvika. Derfor er det blitt opprettet et nabofiberprosjekt og Signal er nå i gang med å få lagt strømkabler og annet ned i bakken, sammen med fiberen.

Inge viser lille Ida hvordan Altibox fjernkontrollen virker
Inge Steensen fra Signal viser Ida (6) hvordan Altibox fjernkontrollen virker. De finner fort frem til NRK super- appen som finnes direkte i TV-portalen. Foto: Karianne Grønbech.

Helt ny TV- verden

– Bildet og fargene på tv-en er mye bedre nå, så dette er en helt ny verden, sier Ann-Kristin Berglund. Hun legger til at det først og fremst var mannen hennes som ivret for å få fiberen i hus. Nå som Altibox-leveransen er på plass, er både hun og datteren Ida (6) svært fornøyde.

– Vi er svært glade for at stadig flere ønsker en forbedret tv-opplevelse og velger oss som leverandør, sier salg- og markedsdirektør Inge Steensen i Signal Bredbånd.

Altibox med rekordvekst

I løpet av det siste året har Altibox opplevd rekordstor kundevekst og vi er størst i landet på fiber og Norges nest største leverandør av tv-tjenester uavhengig av aksessteknologi, sier styreleder Toril Nag i Altibox.

Signal tilbyr internett og underholdningstjenester fra Altibox til kunder i Nordland, Troms og Finnmark. Sjekk om du kan få Altibox.

Innhold

Følg oss på sosiale medier

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre

Relaterte innlegg:

Stikkord:

Kategorier:

Husk å følg oss i Sosiale Medier!

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre.

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.