Liten gutt ser lurt ut inn i kamera

Vi endrer tv-menyen: Nå samles strømmetjenestene på ett sted

Artikkel fra Altibox.no

Ikke få panikk hvis du ikke finner NRK TV, HBO Nordic eller andre strømmetjenester på sin vante plass i menylinjen. Det finnes en naturlig forklaring!

Nå endrer vi nemlig menylinjen på Altibox TV, og samler alle strømmetjenestene ’til voksne’ under ett menyvalg. Toonix, Disney-tjenestene og NRK Super samles under ‘Barn’ – og vil ikke lenger finnes som egne valg i menylinjen.

En liten endring på menylinjen er ikke særlig dramatisk, men skaper kanskje litt kluss i starten hvis du jakter NRK-appen på samme sted som i går. Gammel vane er vond å vende, si!

Men hvis du vil tviholde på den gamle menylinjen en liten stund til, fortvil ikke: Du må nemlig ta en omstart på dekoderen din for at endringene skal vise hos deg i dag.

Endringen implementeres automatisk i slutten av måneden, og vi er rimelig sikre på at du vil digge endringen som samler alle strømmetjenestene i en gruppe, slik at du enkelt finner frem til dine favoritter.

Alt til barna på samme sted

Hvis ungen din plutselig roper «MAMMA! PAPPA! Barne-tv har forsvunnet,» så kan du berolige poden med at disse eksisterer i beste velgående:

Barne-tjenestene som Toonix, NRK Super og Disney-tjenestene, vil nå kun ligge under ‘Barn’, og ikke som egne valg på menylinjen. 

Nytt design på ikonene i menylinjen

Og når vi først er ute og fornyer oss, slenger vi likeså greit på en liten design-oppgradering. Ta på deg brillene og nyt: Nå får nemlig ikonene i menylinjen ny ‘look’. Enda finere enn før syns nå vi.

Enjoy!

Leter du febrilsk etter strømmetjenester i menylinjen men finner ingenting? Da har du en gammel tv-løsning. Les mer og oppgrader til nye Altibox TV her.

Innhold

Følg oss på sosiale medier

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre

Relaterte innlegg:

Stikkord:

Kategorier:

Husk å følg oss i Sosiale Medier!

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre.

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.