Stine og Robin fra Signal Bredbånd ror i en gummibåt for å sjøsette sensorteknologien "Badetassen" i vannet

Sjekk badetemperaturen i Geitvågen!

Er du klar for sommerbading i Bodø? Nå kan du endelig sjekke badetemperaturen i Bodø på nett!

Vi har allerede fått noen solstråler til Bodø by – og mange har kanskje allerede satt tåspissene nedi vannkanten for å kjenne på temperaturen.

Er du typen som hopper i vannet på instinkt, eller kjenner du på vannet før du hæler deg uti? I Geitvågen og på Soløyvannet trenger du hverken hoppe uti eller kjenne på vannet for å være forberedt på hva som møter deg under vannflaten. Nå kan du nemlig sjekke badetemperaturen på badestedene på forhånd! 

Sjekk badetemperaturen her

 

Sjekk hjemmefra

Badetassen er en smart oppfinnelse som måler temperaturen i vannet ved hjelp av sensorteknologi. Dette er et samarbeid mellom kommunen, Signal Bredbånd og Altibox, og er et pilot-prosjekt for LoRaWAN- teknologi, altså sensorteknologi. Måling av badetemperatur er bare en av mange smarte ting man kan bruke denne typen sensorteknologi til.

Hjemme fra stua kan du så sjekke hva vanntemperaturen ligger på der Badetassen er satt ut. I Bodø har vi satt ut Badetassen i Geitvågen og ved Soløyvannet. For hvert kvarter sender Badetassen oppdatering om temperaturen til landingssiden badetassen.no

Les mer på signal.no/badetassen!

Riktig god sommer!

 

Innhold

Relaterte innlegg:

Stikkord:

Kategorier:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Signal bredbånd

Sjekk om du kan få fiber fra Signal her:

Sjekk om du kan få fiber her: