Stine og Robin fra Signal Bredbånd ror i en gummibåt for å sjøsette sensorteknologien "Badetassen" i vannet

Sjekk badetemperaturen i Geitvågen!

Er du klar for sommerbading i Bodø? Nå kan du endelig sjekke badetemperaturen i Bodø på nett!

Vi har allerede fått noen solstråler til Bodø by – og mange har kanskje allerede satt tåspissene nedi vannkanten for å kjenne på temperaturen.

Er du typen som hopper i vannet på instinkt, eller kjenner du på vannet før du hæler deg uti? I Geitvågen og på Soløyvannet trenger du hverken hoppe uti eller kjenne på vannet for å være forberedt på hva som møter deg under vannflaten. Nå kan du nemlig sjekke badetemperaturen på badestedene på forhånd! 

Sjekk badetemperaturen her

 

Sjekk hjemmefra

Badetassen er en smart oppfinnelse som måler temperaturen i vannet ved hjelp av sensorteknologi. Dette er et samarbeid mellom kommunen, Signal Bredbånd og Altibox, og er et pilot-prosjekt for LoRaWAN- teknologi, altså sensorteknologi. Måling av badetemperatur er bare en av mange smarte ting man kan bruke denne typen sensorteknologi til.

Hjemme fra stua kan du så sjekke hva vanntemperaturen ligger på der Badetassen er satt ut. I Bodø har vi satt ut Badetassen i Geitvågen og ved Soløyvannet. For hvert kvarter sender Badetassen oppdatering om temperaturen til landingssiden badetassen.no

Les mer på signal.no/badetassen!

Riktig god sommer!

 

Innhold

Følg oss på sosiale medier

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre

Relaterte innlegg:

Stikkord:

Kategorier:

Husk å følg oss i Sosiale Medier!

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre.

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.