Leder for markedsstøtte og samfunnskontakt i Signal Bredbånd, Stine Værang delte ut prisen "Årets Klubb" til daglig leder i Bodø/Glimt, Frode Thomassen

Det settes rekorder over en lav sko for Bodø/Glimt – også utenfor banen!

Bodø/Glimt kaprer ikke bare priser på grunn av sine imponerende prestasjoner på fotballbanen -klubben stakk også av med kanskje den gjeveste av dem alle; Årets klubb i Eliteserien 2020!

 

 Årets klubb i Eliteserien kåres utelukkende ut fra ikke-sportslige prestasjoner, og er en hyllest til apparatet bak klubben i Bodø/Glimt. Prisen for årets klubb deles ut av Altibox.

– Bodø/Glimt er en viktig merkevare for byen vår, og for hele Nord-Norge. De klarer å skape identitet, samhold og vekker følelser i folket som er helt unikt – noe som kanskje har betydd ekstra mye i det spesielle og vanskelige året som har vært, sier Stine Værang, markedssjef hos Signal Bredbånd/Altibox.

 

Om prisen «Årets Klubb»

En toppfotballklubb består av mer enn spillere, trenere og støtteapparat. For å lykkes som toppklubb også utenfor banen trenger man dyktige folk som arbeider med den daglige driften.

Prisen «Årets klubb» er derfor først og fremst en påskjønnelse til de som jobber på klubbkontoret. Prisen skal inspirere og motivere til en best mulig innsats på de administrative oppgavene som klubbledelse, markedsarbeid, økonomistyring og supporter-engasjement. Utmerkelsen er med andre ord også en hyllest og honnør til klubbenes medarbeidere innenfor disse områdene.

 

Kriteriene for årets klubb

Alle 16 klubbene i Eliteserien blir vurdert etter følgende kriterier:

  • Oppfølging av ligasponsoravtalen
  • Deltakelse i fan-engasjerende aktiviteter
  • Engasjement på sosiale medier
  • Utnyttelse av medieplattformen
  • Økonomistyring
  • Spesielt for 2020: Deltakelse og engasjement rundt prosjektene Drømmetreffet, I stua med Altibox og #hjemmebane.

 

Om årets vinner

I kåringen av årets klubb i Eliteserien har det i år faktisk vært en betydelig distanse ned til konkurrentene. Denne prisen tar ikke hensyn til sportslige prestasjoner, etter denne sesongen ville da seieren vært enda tydeligere. Klubben har vist en unik evne til å følge opp samarbeidspartnere, samt deltatt på en positiv måte i fellesskapet Norsk Toppfotball. I tillegg har klubben vist en positiv administrativ utvikling. Det vektlegges at klubben har stilt opp på alle forespørsler med spillerprofiler i ulike aktiviteter i et særs vanskelig år for alle som bedriver idrett. Klubben er åpen, positiv og er en foregangsklubb på alt deres arbeid.

Frode Thomassen, daglig leder i Bodø/Glimt tok imot prisen og gavesjekken fra Altibox på Aspmyra, da topplaget spilte hjemmekamp og avsluttet eliteserien mot Viking.

– Jeg må bare få lov å takke. For oss er det en fantastisk pris å få. Mange har lagt merke til den sportslige suksessen vi har hatt, og måten laget har fremstått på. Inne på kontorene her er det en rekke mennesker som har lagt ned et formidabelt arbeid gjennom året. Det at den jobben blir lagt merke til, og at det blir satt pris på, det er utrolig stort for oss, sier Thomassen.

– Det er gøy å se hva Bodø/Glimt har klart å få til! Til tross for situasjonen i år, har de klart å skape et enormt engasjement. Dette er et resultat av målrettet og profesjonelt fokus på mange plan. Jeg ønsker særlig å trekke fram arbeidet de har gjort rundt FNs bærekrafts-mål og Action Now. Vel fortjent, sier Værang.

Vi gratulerer Bodø/Glimt som Årets klubb i Eliteserien 2020!

Innhold

Følg oss på sosiale medier

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre

Relaterte innlegg:

Stikkord:

Kategorier:

Husk å følg oss i Sosiale Medier!

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre.

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.