Kundesenterleder, Truls Are Ratkje sitter fremfor dataskjermer med headset på, og med rød vegg med signal logo i bakgrunnen
Kundesenterleder Truls Are Ratkje

– Bredbåndsutbyggingen i Alta er det mest spennende som har skjedd her på mange år!

Entusiastiske kundesenterleder, Truls Are Ratkje er spent og engasjert i det hittil største prosjektet i Signals historie: fiberutbygging i Alta.

 Tekst: Frida Bringslimark, Foto: Magnus Kristiansen Jonas / Mediaveien 

– Vi jobber på spreng for å få koblet opp så mange kunder som mulig før vinteren trer inn igjen, forteller Ratkje.

Investerer 40 millioner i Alta

Med store investeringsplaner og et langt prosjekt i sikte, gjør gjengen på kundeservice seg klar for hardere trykk – flere spørsmål og mange hyggelige kundebesøk. Et enormt geografisk område skal få ny infrastruktur med Norges råeste TV- og internettløsning, Altibox. Kundesenterleder i Alta, Truls Are Ratkje gleder seg over framtidsutsikten for selskapet i Nord.

– Med allerede ca. 40 000 kunder skal det i Alta alene investeres for rundt 40 millioner i fiberutbygging. Dette er vi veldig stolte av, og gleder oss til å få dele med kundene, sier Ratkje og legger til:

– I tillegg foregår det stor utbygging i Kirkenes, så regionen får seg et skikkelig løft i fiberinfrastrukturen.

Boligområde i Alta bygges ut med ny fiber hvor en hvit transporter og en sort gravemaskin står parkert
Det bygges for tiden ut fiber i blant annet Gakori-området i Alta.

 

Ny driv til samme gode, lokale kundeservice

Tidligere Nornett ble i januar 2020 kjøpt opp av Signal Bredbånd AS. Overgangen har ført til mange nye planer for tjenestene selskapet har levert tidligere – ellers føles det meste som før.

– Som ansatte i tidligere Nornett, er vi som jobber på kontoret i Alta stolt over å ha kommet med på laget til Signal Bredbånd. Dette åpner dører for å kunne utvikle Alta og regionen forøvrig, forteller Ratkje.

– Selv om vi har begynt å jobbe med nye samarbeidspartnere og andre flotte kollegaer i resten av Nord-Norge, er det lite som har forandret seg for oss i Alta. Vi er samme gjengen på jobb, men med en ny driv og motivasjon til å yte den samme gode, lokale servicen som før, legger Ratkje til.

Viktig skritt mot en fremtidsrettet utvikling

På produktsiden kommer kundene i Alta til å få oppleve å få Altibox i hus – noe Ratkje tror vil åpne mange dører for en mer fremtidsrettet daglig bruk av TV- og internettjenester.

– Med Altibox på laget har vi muligheten til å tilby et av markedets beste TV- og internettprodukt. Det er stor valgfrihet i TV-pakken og det følger med en app som gjør at du kan ta opplevelsen med på farten, smiler han.

Montør fra Signal i gul arbeidsjakke viser en kvinnelig kunde med hestehale en Altibox boks
Leder for montører i Alta, Jan Thomas Nilsen har gjennomgang med kunde som får innstallert Altibox i sitt hjem.

 

Nøkkelen til god kundeservice

Det er ikke uten grunn at Altibox for 10. år på rad har vunnet frem med best kundetilfredshet i følge EPSI’s undersøkelse. Ratkje mener nøkkelen ligger i dedikerte folk i samspill med det fremste og beste på produktsiden.

– Høy hastighet og kapasitet på nett er noe vi får mulighet til gjennom den nye fiberinfrastrukturen. Dette vil leve opp til forventningene i dag, i morgen og i mange år fremover, forteller han.

– Disse produktene, sammen med dedikerte ansatte i alle ledd, er nøkkelen til gode resultater i form av kundetilfredshet. Vi jobber hver dag for å hjelpe kundene våre og guide nye kunder trygt over til oss, sier Ratkje.

 

Åpne dører for alle

Som tidligere, står samme kontor i Alta åpent for kunden å besøke, for spørsmål, hjelp eller en god kopp kaffe.

– Kontoret er åpent for alle, ta kontakt med oss, kom på besøk! Vi deler mer enn gjerne vår kunnskap og trygghet i det som for mange er en jungel av vanskelige ord, begreper og tall, betrygger Ratkje, og avslutter:

– Det er enkelt – derfor gjør vi det enkelt, og det fungerer!

Montør fra Signal, Steinar og lokal entreprenør fra Svein Thommassen AS går over planene for utbyggingen i Gakori i Alta
Signal Bredbånd engasjerer lokale entreprenører i sine prosjekter. Svein Thomassen AS går her over planene med montør Steinar Arnesen fra Signal.

 

Fakta om Signal Bredbånd:

Signal Bredbånd AS er Nord-Norges ledende bredbåndsselskap, og både bygger og drifter fibernett. Som en del av Altibox-partnerskapet leverer de Altibox-tjenester til sine kunder.

  • Vi er lokal og har på vårt lokale kontor dyktige spesialister på bredbånd
  • Vi investerer 35-40 millioner i Alta
  • Vi har ca 40 000 kunder
  • Vi bygger nå ut i Alta og ellers i Finnmark
  • Vi sørger for valgfrihet for kundene og konkurranse mellom leverandørene
  • Vi sørger for at folk i Finnmark får tilgang til markedets beste TV- og Internett produkt.
  • Vi har markedets mest fornøyde kunder (EPSI)

Innhold

Følg oss på sosiale medier

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre

Relaterte innlegg:

Stikkord:

Kategorier:

Husk å følg oss i Sosiale Medier!

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre.

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.