Kundesenterleder, Truls Are Ratkje sitter fremfor dataskjermer med headset på, og med rød vegg med signal logo i bakgrunnen
Kundesenterleder Truls Are Ratkje

– Bredbåndsutbyggingen i Alta er det mest spennende som har skjedd her på mange år!

Entusiastiske kundesenterleder, Truls Are Ratkje er spent og engasjert i det hittil største prosjektet i Signals historie: fiberutbygging i Alta.

 Tekst: Frida Bringslimark, Foto: Magnus Kristiansen Jonas / Mediaveien 

– Vi jobber på spreng for å få koblet opp så mange kunder som mulig før vinteren trer inn igjen, forteller Ratkje.

Investerer 40 millioner i Alta

Med store investeringsplaner og et langt prosjekt i sikte, gjør gjengen på kundeservice seg klar for hardere trykk – flere spørsmål og mange hyggelige kundebesøk. Et enormt geografisk område skal få ny infrastruktur med Norges råeste TV- og internettløsning, Altibox. Kundesenterleder i Alta, Truls Are Ratkje gleder seg over framtidsutsikten for selskapet i Nord.

– Med allerede ca. 40 000 kunder skal det i Alta alene investeres for rundt 40 millioner i fiberutbygging. Dette er vi veldig stolte av, og gleder oss til å få dele med kundene, sier Ratkje og legger til:

– I tillegg foregår det stor utbygging i Kirkenes, så regionen får seg et skikkelig løft i fiberinfrastrukturen.

Boligområde i Alta bygges ut med ny fiber hvor en hvit transporter og en sort gravemaskin står parkert
Det bygges for tiden ut fiber i blant annet Gakori-området i Alta.

 

Ny driv til samme gode, lokale kundeservice

Tidligere Nornett ble i januar 2020 kjøpt opp av Signal Bredbånd AS. Overgangen har ført til mange nye planer for tjenestene selskapet har levert tidligere – ellers føles det meste som før.

– Som ansatte i tidligere Nornett, er vi som jobber på kontoret i Alta stolt over å ha kommet med på laget til Signal Bredbånd. Dette åpner dører for å kunne utvikle Alta og regionen forøvrig, forteller Ratkje.

– Selv om vi har begynt å jobbe med nye samarbeidspartnere og andre flotte kollegaer i resten av Nord-Norge, er det lite som har forandret seg for oss i Alta. Vi er samme gjengen på jobb, men med en ny driv og motivasjon til å yte den samme gode, lokale servicen som før, legger Ratkje til.

Viktig skritt mot en fremtidsrettet utvikling

På produktsiden kommer kundene i Alta til å få oppleve å få Altibox i hus – noe Ratkje tror vil åpne mange dører for en mer fremtidsrettet daglig bruk av TV- og internettjenester.

– Med Altibox på laget har vi muligheten til å tilby et av markedets beste TV- og internettprodukt. Det er stor valgfrihet i TV-pakken og det følger med en app som gjør at du kan ta opplevelsen med på farten, smiler han.

Montør fra Signal i gul arbeidsjakke viser en kvinnelig kunde med hestehale en Altibox boks
Leder for montører i Alta, Jan Thomas Nilsen har gjennomgang med kunde som får innstallert Altibox i sitt hjem.

 

Nøkkelen til god kundeservice

Det er ikke uten grunn at Altibox for 10. år på rad har vunnet frem med best kundetilfredshet i følge EPSI’s undersøkelse. Ratkje mener nøkkelen ligger i dedikerte folk i samspill med det fremste og beste på produktsiden.

– Høy hastighet og kapasitet på nett er noe vi får mulighet til gjennom den nye fiberinfrastrukturen. Dette vil leve opp til forventningene i dag, i morgen og i mange år fremover, forteller han.

– Disse produktene, sammen med dedikerte ansatte i alle ledd, er nøkkelen til gode resultater i form av kundetilfredshet. Vi jobber hver dag for å hjelpe kundene våre og guide nye kunder trygt over til oss, sier Ratkje.

 

Åpne dører for alle

Som tidligere, står samme kontor i Alta åpent for kunden å besøke, for spørsmål, hjelp eller en god kopp kaffe.

– Kontoret er åpent for alle, ta kontakt med oss, kom på besøk! Vi deler mer enn gjerne vår kunnskap og trygghet i det som for mange er en jungel av vanskelige ord, begreper og tall, betrygger Ratkje, og avslutter:

– Det er enkelt – derfor gjør vi det enkelt, og det fungerer!

Montør fra Signal, Steinar og lokal entreprenør fra Svein Thommassen AS går over planene for utbyggingen i Gakori i Alta
Signal Bredbånd engasjerer lokale entreprenører i sine prosjekter. Svein Thomassen AS går her over planene med montør Steinar Arnesen fra Signal.

 

Fakta om Signal Bredbånd:

Signal Bredbånd AS er Nord-Norges ledende bredbåndsselskap, og både bygger og drifter fibernett. Som en del av Altibox-partnerskapet leverer de Altibox-tjenester til sine kunder.

  • Vi er lokal og har på vårt lokale kontor dyktige spesialister på bredbånd
  • Vi investerer 35-40 millioner i Alta
  • Vi har ca 40 000 kunder
  • Vi bygger nå ut i Alta og ellers i Finnmark
  • Vi sørger for valgfrihet for kundene og konkurranse mellom leverandørene
  • Vi sørger for at folk i Finnmark får tilgang til markedets beste TV- og Internett produkt.
  • Vi har markedets mest fornøyde kunder (EPSI)

Innhold

Relaterte innlegg:

Stikkord:

Kategorier:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Signal bredbånd

Sjekk om du kan få fiber fra Signal her:

Sjekk om du kan få fiber her: