Teknisk sjef, Aage Blankvoll står foran Signals inngangsparti

Signal og Altibox øker farten på fibersatsingen i Narvik

Signal og Altibox øker farten på fibersatsingen i Narvik. Første områder ut er Oscarsborg, Skistua og Furumoen. Neste område ut er Ankenes der salget nettopp er startet. 

– Etter å ha bygget ut Bjerkvik i 2015 og Håkvik i 2016 ble det i året 2017 en beskjeden satsning på fiber i Narvik fra Signal sin side. Nå tar vi fart igjen og satser tyngre enn noen gang i Narvik sier Aage Blankvoll direktør utbygging, leveranse og entreprenør i Signal.

– Vi har fått en fantastisk mottakelse på Oscarsborg og Skistua etter vi startet salget på slutten av fjoråret. Nå har vi tilstrekkelig kundegrunnlag til å bekrefte utbygging i 2018 i denne delen av byen. Signal har fått mange hundre kundeforespørsler fra Narvik og Ankenes det siste året. Responsen vi har fått tyder på at vi er ønsket som leverandør i Narvik.

– Vi er også svært fornøyd at vi har fått på plass Kåre Berglund. Han er ansatt som ny prosjektleder for fiberutbyggingen til Narvik. Kåre er en ringrev i bransjen som vi har arbeidet opp mot i flere år gjennom hans rolle i Relacom. Med hard konkurranse om fiberkundene i Narvik skal det børstes støv av gamle konkurranseinstinkt sier Blankvoll.

F- Nå er det Ankenes som gjelder og vi håper på like god mottakelse der som i Narvik. Som gammel Ankenesværing, satses det på byggestart også på Ankenes i 2018. Nettopp de nye ambisjonene til Signal er grunnen til at jeg kom tilbake til Signal etter to år i annen virksomhet sier Blankvoll som var utbyggingssjef for Signal i perioden 2009 – 2015.

– En del av DNA’et til Signal stammer fra Narvik. Tidligere direktør Hans Larsen, teknisk sjef Bjørnar Blomli og undertegnede kommer alle fra Narvik eller Ankenes. Jeg håper derfor at narvikværingene tar godt imot våre salgsrepresentanter. De går i området med tilbud om fiber fra Signal, sier Blankvoll.

Signal vektlegger å være lokal og nær

– Signal har i sine satsningsområder vektlagt å være lokal og nær. Dette er et mål også for vår satsning i Narvik. Vi har invitert idrettslag på i Narvik og Ankenes til å kunne gjøre dugnad for de kundene som ikke selv vil gjøre sin egeninnsats i form av graving og legging av rør over egen tomt. Dette vil være en win/win både for kundene som vil spare penger og idrettslagene som vil kunne tjene inn verdifulle dugnadskroner, sier Blankvoll.

Signal er Altibox-partner i Nordland, Troms og Finnmark

– Signal er Altibox-partner og leverer markedets mest innovative bredbånds- og TV-løsninger fra Altibox. Etterspørselen etter fiberbredbånd er stor og med det i hus har du ubegrenset kapasitet, og garantert plass til dagens og fremtidens bredbåndsbaserte tjenester, sier Blankvoll. Han forteller at med stadig flere mobiltelefoner, nettbrett, TV og andre produkter som vil koples til nett, vil tjenester som leveres over nettet kreve langt større kapasitet enn den gamle teknologien kan takle.

– Fiber er dagens og ikke minst fremtidens løsning for kommunikasjon, informasjon og underholdning i hjemmet. Har man fiberbredbånd, vil det si god kapasitet uansett hvor mange som er på samtidig. Opp- og nedlastningshastighet er like rask, og dedikerte fiberlinjer gjør at tilgangen ikke blir påvirket av naboens nettbruk, sier han.

Best i bransjen for 8. år på rad

I 2017 vant Altibox for 8. år på rad prisen for å ha de mest fornøyde bredbåndskundene i landet, ifølge det uavhengige analysebyrået EPSI Norge. Dette viser at vi gjør mye riktig, og det er en stor tillitserklæring fra kundene våre. Det gjør at jeg er trygg på at kundene som velger Signal vil bli fornøyde, sier Blankvoll.

Innhold

Følg oss på sosiale medier

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre

Relaterte innlegg:

Stikkord:

Kategorier:

Husk å følg oss i Sosiale Medier!

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre.

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.