Nytt kontor i Kirkenes

Feirer åpningen av nye lokaler i Kirkenes

Vi feirer åpningen av våre nye lokaler i Kirkenes og alle er velkommen. Kontoret er åpent fra 1.-3. juni mellom klokken 9.00 til 15.00

Adresse: Johan Knudzens gate 1, 9900 Kirkenes

Bilde/tekst: Edvard Møkleby

 

En satsing på Kirkenes

Da Signal kjøpte opp Nornett i mai 2019 hadde vi tre ansatte med to kontorer og et lite kontorlandskap. Med en enorm vekst og satsing på fiberutbyggingen i Kirkenes har vi nå til sammen 8 ansatte i Kirkenes og med det har vi fått nye kontorer. De nye kontorene har kapasitet til 18 kontorplasser, noe som vil gi muligheten til at selskapet vokser langt fremover i tid.

 

Kake og feiring

Med nye kontorlokaler skal det også feires. Derfor har vi kjøpt inn kake lokalt fra Amundsen Bakeri. Kontoret står åpent fra kl. 9.00 til 15.00 fra onsdag, 1. juni til fredag 3. juni for alle som ønsker å komme. Adressen er Johan Knudzens gate 1, 9900 Kirkenes. Her vil dere bli tatt godt imot av lokale Signalansatte som jobber på Kirkeneskontoret. Signal ønsker alle velkommen for å se seg rundt eller bare ta en kopp kaffe og et kakestykke.

 

TV Kurs på ettermiddagen

Den 1. juni kl. 18.00-19.00 holder Signal et TV kurs for alle som ønsker å lære mere om hvordan bruke og nyte godt av innholdet i Altibox TV- og strømmetjenestene. Kurset går igjennom bruk av Altibox TV og «mine sider». Alle er invitert til å komme på kurset og kan ta med seg noen om de ønsker. Påmelding finner dere her. Kurset holdes på det nye kontoret.

 

TV Skole
Bilde: Lokale gjort klar til TV kurs

 

Gaming konkurranse med Basen ungdomsklubb

Den 3. juni kl. 18.00 og utover holder Basen 2.0 ungdomsklubb en gaming-konkurranse for barn og ungdom mellom 13-16 år. Konkurransen holdes i andre etasje og er i samarbeid med Kirkenes IF Esport gruppe. Signal sponser konkurransen med gavekort fra Mobildata og «Altibox for gamers» merch. Førsteplassen får et gavekort på 1000kr, andreplass 500kr, og tredje 250kr. I tillegg blir det bestilt inn pizza fra Ritz for deltakerne. Alle mellom 13 og 16 år er velkommen.

 

Altibox premier
Bilde: Premier til Gaming-konkurransen

 

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til åpningen!

Innhold

Følg oss på sosiale medier

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre

Relaterte innlegg:

Stikkord:

Kategorier:

Husk å følg oss i Sosiale Medier!

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre.

Signal bredbånd

Sjekk om du kan få fiber fra Signal her:

Sjekk om du kan få fiber her:

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.