Åtte heldige Bodø/Glimt fans vant glimtbilletter og fikk med seg storoppgjør mot Rosenborg på Aspmyra

Festaften for 8 heldige Glimt-fans

Sammen delte Nobl, Signal og Lofotkraft Bredbånd ut kampbilletter til åtte heldige glimtfans

I motsetning har de aller fleste måttet følge gullsesongen til Bodø/Glimt fra sofaen hjemme i stua, for de få billettene har vist seg å være svært vanskelig å få kloa i.

Signal Bredbånd og Lofotkraft Bredbånd er begge Altibox-partnere, og det er Altibox sitt sponsorat av Eliteserien som gjorde billettene til Bodø/Glimt mot Rosenborg tilgjengelig. I tillegg til to kampbilletter, fikk vinnerne gavekort på Bjørk, Glimt-skjerf, fotball og en goodie-bag med effekter fra Nobl, Signal og Lofotkraft Bredbånd.

Et enkelt spørsmål

Konkurransen om billettene ble holdt i sosiale media, og spørsmålet var nok ganske enkelt for de fleste: Hvem scoret sesongens første mål for Bodø/Glimt på Aspmyr­­a? Om lag 300 håpefulle hadde svart riktig, nemlig Patrick Berg. Og vinnerne ble: Trine Aas Nordvik, Terje Olsen, Morten Bjerke og Siv Karlsen.

Spørsmålet ble nok ekstra lett for Morten Bjerke fra Bodø, som var til stede da Patrick Berg satte inn årets første mål for Glimt på Aspmyra:

– Det ble et ganske greit spørsmål for meg siden første seriekamp på Aspmyra var den eneste kampen jeg har fått vært på tidligere i år, forteller Morten.

Til vanlig følger Morten Bodø/Glimt fra tribuneplass med sesongkort på Aspmyra, men i år har han måttet følge superlaget fra nord på tv eller mobil:

– For min del betydde det svært mye å vinne billettene. Jeg har sikkert heiet på glimt fra før jeg var født, og i år har vi måttet sett kampene live på tv hjemme. Jeg har til og med sett direkte på telefonen på ferie fra ei strand i Steigen!

Nesten som å vinne i Lotto

Siv Skyrud Karlsen fra Bodø var på Koch-senteret da telefonen ringte med budskapet om at hun var vinner av Glimt-billettene. Da var det ingen ting å si på gleden:

– Da jeg vant billettene stod jeg inne på Koch-senteret sammen med datteren min. Ho trudde praktisk talt at jeg hadde vunnet i lotto. Så glad ble jeg da dere ringte!

Flydd inn fra Lofoten

Nobl, Signal og Lofotkraft bredbånd har medlemmer og kunder i hele Nordland, og det var viktig at alle som deltok i konkurransen skulle få muligheten til å komme på kamp. Derfor ble vinnerne som ble trukket utenfor Salten flydd inn og påspandert overnatting på Hotell i Bodø.

Trine Aas Nordvik fra Svolvær var en av vinnerne fra Lofoten. Hun valgte å ta med seg faren sin på turen over Vestfjorden.

– Jeg valgte å ta med meg min unge kjekke far! Vi er begge Glimtfans, og pappa er veldig ihuga. Vi har fulgt dem tett, sett alt av kamper på TV, og pappa har fulgt med på Studio Glimt. Jeg synes litt synd på han siden vi ikke har kommet oss på kamp i år. Vi bruker alltid å ha noen runder til Aspmyra, dermed var det helt naturlig at han skulle få den gleden.

Låser døra når kona drar på bingo

Terje Olsen fra Stamsund ser helst kampene alene, og når det er Glimt-kamp på TV, drar kona Randi på bingo. Men, når det blir tur til Aspmyra og toppoppgjør mot RBK, er Randi selvsagt med.

– Når kampene har gått søndags kveld, har kona dratt på bingo og jeg har låst døra og sett kampen på TV. Det har vært Glimt for alle pengene! Jeg har jo fulgt med Glimt fra jeg var en neve stor, og jeg vil vel si at cupfinalen i 75 var det største. Jeg har selv vært og sett cupfinalene i 93 og 96. Da seriegullet ble sikret mot Strømsgodset, ble det feiret med det gulløl. Men, av kampene i år, så er det kampen mot Rosenborg jeg virkelig har sett frem til.

Fra tribuneplass var det dermed åtte ekstra heldige personer som fikk se Glimt feie RBK av banen i en forrykende forestilling som endte hele 5-1 til Glimt.

Innhold

Følg oss på sosiale medier

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre

Relaterte innlegg:

Stikkord:

Kategorier:

Husk å følg oss i Sosiale Medier!

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre.

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.