Økonomisjef Grethe Simonsen og leder for Markedsstøtte og Samfunnskontakt, Stine Værang står foran et rødt Signal-skilt.

Fremadstormende Signal-kvinner

Signal jakter på flinke og offensive kvinner. Her kommer svarene på hvorfor de stortrives i selskapet.

 

Grethe Simonsen

Økonomisjef og personalansvarlig

– Dette er en utrolig kjekk arbeidsplass med mange, herlige medarbeidere. Selskapet er i stor vekst, noe som er veldig spennende. Det at vi er en del av Lysekonsernet gjør at vi har en tung,  nasjonal aktør i ryggen som er fremoverlent og ønsker å satse stort i Nord-Norge.

Jeg føler virkelig at vi blir heiet fram! Vi jobber i en mannsdominert bransje, men Lysekonsernet har mange flinke og faglig sterke kvinnelige medarbeidere – og ledere.

Det er veldig motiverende å se at vi har kvinnelige styreledere, konserndirektører, daglige ledere og avdelingsledere. Her og nå fikk jeg faktisk Beyonce’s

”Run the world” på hjernen!

 

Stine Værang

Leder marked og samfunnskontakt

– Jeg føler meg privilegert som får være leder for markedsavdelingen i en så fremoverlent og spennende teknologibedrift. Det er høyt under taket og det gir mange muligheter.

Atibox-partnerskapet består av lokale leverandører over hele Norge. Det gir tilgang til et unikt nettverk med teknologisk kompetanse på høyeste nivå. Det er viktig for meg at vi er med å bygge kompetanse i nord og at vi bygger og drifter samfunnskritisk infrastruktur.

Det at vi har lokal tilhørighet og nærhet til kundene gjør at vi kan tilby kundeservice på et helt annet nivå enn det bransjen kanskje ellers gjør. Dette er nok grunnen til at vi i 2019 vant den offisielle kundetilfredshet- målingen gjennom EPSI – for tiende året på rad – både på bredbånd, tv og for bedriftskunder.

For meg er det veldig viktig å jobbe på en plass hvor det ikke har noe å si om man er mann eller dame. Her blir man vurdert etter hva man kan – og får til!

 

Anita Schive

Leder for entreprenøravdelingen i Mosjøen

– Å være kvinne og leder for bare menn er helt uproblematisk. Vi har alle respekt for verdien hver og en av oss skaper og rollene vi har i selskapet. Likevel skulle både jeg og «gutta» ønske at flere kvinner valgte telemontørfaget og at vi kunne fått flere kvinner på avdelingen.

Vi har hele Helgeland som arbeidsplass. Som leder for entreprenøravdelingen får jeg også bli med ut i felten og møte kunder og naboer på hjemmebane. Dette gjør meg ydmyk i forhold til jobben vi utfører og produktet vi leverer. Hver kunde har for oss lik verdi og et unikt behov.

Vi har et miljø der kunden alltid er i fokus. Får vi en forespørsel om mulighet for fiber, har vi innstillingen om at dette skal vi få til. Og det har vi også bevist gang på gang og levert fiber til «der ingen skulle tru». Jeg føler meg privilegert som får jobbe for et selskap som ønsker og tør å satse i nord og i distriktene, med de utfordringer det måtte føre med seg.

 

Elisabeth Lund

Fagansvarlig regnskap

– Jeg kommer fra bedriften Nornett i Alta, det at vi fusjoneres i lag med Signal Bredbånd  i 2020 blir en spennende prosess. Når man jobber med regnskap så får man innblikk i det meste og forståelse for de tjenester vi tilbyr og alt som rører seg i en bedrift.

Det er en jobb jeg ser frem til både med tanke på utvikling innenfor telecombransjen og det faglige i og med at vi er en del av Lyse-konsernet.

 

Vil du også jobbe i Signal? Se ledige stillinger.

Les mer om Signal Bredbånd her.

 

Innhold

Følg oss på sosiale medier

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre

Relaterte innlegg:

Stikkord:

Kategorier:

Husk å følg oss i Sosiale Medier!

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre.

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.