Liten robot med tang og muttertrekker

Informasjon om interne oppgraderinger

Vi ønsker stadig å bli bedre – derfor går vi nå over til et flunkende nytt kundebehandlingssystem!

Dette medfører at du mellom 16.11.2020 kl 17 og 19.11.2020 kl 12, ikke vil kunne gjøre endringer i kundeforholdet ditt. Derfor anbefaler vi deg å gjøre endringer, som å bytte eller kjøpe ny kanalpakke, poengpakke eller oppdatere profilinformasjon før vi går i gang med oppussingen.

Endringene vil ikke medføre noen forandring for ditt kundeforhold hos oss. Våre kundeservice-helter står fortsatt på – de holder åpent, med humøret i behold og hjelper til så godt de kan. Vi gleder oss stort over vår interne oppussing!

Heldigvis kan du fortsatt leie film gjennom filmportalen – så vi håper du vil nyte noen gode stunder i sofakroken i ventetiden.

Du kan lese mer detaljert om forandringene på Altibox sine sider: https://www.altibox.no/privat/kundeservice/oppdatering-av-systemer/

 

Innhold

Følg oss på sosiale medier

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre

Relaterte innlegg:

Stikkord:

Kategorier:

Husk å følg oss i Sosiale Medier!

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre.

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.