Ole-Johnny Johansen blir ny direktør i Signal

Ole-Johnny Johansen er ansatt som administrerende direktør i Signal Bredbånd.

Johansen kommer fra jobben som Regionsdirektør i Caverion Norge AS og har lang toppleder-erfaring fra blant annet Polarfeed, Secora, A-Pressen og Telenor.

Det var mange godt kvalifiserte personer som viste interesse for denne stillingen i Signal Bredbånd, noe som bekrefter at selskapet anses som svært spennende i regionen. Det har blitt gjennomført både en bred og grundig prosess for å vurdere kandidatene til stillingen.

Ole-Johnny Johansen benyttet anledningen til å vise sin interesse for Signal-stillingen da den dukket opp.

-Telebransjen ligger mitt hjerte nært etter å ha jobbet i blant annet Telenor, og jeg gleder meg veldig til å ta fatt på oppgavene som venter i Signal Bredbånd. Etter å ha jobbet innen telebransjen i flere år ble dette en svært fristende mulighet.

– Å jobbe i et marked preget av sterk konkurranse er noe som trigger meg, sier Johansen som også ser fram til å jobbe med motiverte ansatte for å nå nye mål i regionen.

Fra Vestfjorden til Bodø 

Ole-Johnny bor i Lofoten der han bruker mye fritid som håndballtrener og på andre aktiviteter knyttet til idrett. Han har lang ledererfaring fra bedrifter med prestasjonskultur, og ser frem til å bruke sin erfaring til beste for Signal.

– Som leder er jeg opptatt av å bygge prestasjons- og endringskultur, og av å skape en solid fellesskapsfølelse. Målet er å bygge et selskap med god lønnsomhet, sier Johansen.

Signal er en sterk lokal merkevare med et godt omdømme. Samtidig er telekommunikasjon et spennende fagområde i enorm utvikling.

Lyses konserndirektør for tele/teknologi, Toril Nag, er godt fornøyd med å ha en ny dyktig leder på plass.

– Jeg gleder meg over at vi har fått ansatt en leder med klar vekstprofil og meget relevant erfaring. Vi ønsker Ole-Johnny velkommen med på laget, sier Nag.

Innhold

Følg oss på sosiale medier

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre

Relaterte innlegg:

Stikkord:

Kategorier:

Husk å følg oss i Sosiale Medier!

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre.

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.