Ole-Johnny Johansen blir ny direktør i Signal

Ole-Johnny Johansen er ansatt som administrerende direktør i Signal Bredbånd.

Johansen kommer fra jobben som Regionsdirektør i Caverion Norge AS og har lang toppleder-erfaring fra blant annet Polarfeed, Secora, A-Pressen og Telenor.

Det var mange godt kvalifiserte personer som viste interesse for denne stillingen i Signal Bredbånd, noe som bekrefter at selskapet anses som svært spennende i regionen. Det har blitt gjennomført både en bred og grundig prosess for å vurdere kandidatene til stillingen.

Ole-Johnny Johansen benyttet anledningen til å vise sin interesse for Signal-stillingen da den dukket opp.

-Telebransjen ligger mitt hjerte nært etter å ha jobbet i blant annet Telenor, og jeg gleder meg veldig til å ta fatt på oppgavene som venter i Signal Bredbånd. Etter å ha jobbet innen telebransjen i flere år ble dette en svært fristende mulighet.

– Å jobbe i et marked preget av sterk konkurranse er noe som trigger meg, sier Johansen som også ser fram til å jobbe med motiverte ansatte for å nå nye mål i regionen.

Fra Vestfjorden til Bodø 

Ole-Johnny bor i Lofoten der han bruker mye fritid som håndballtrener og på andre aktiviteter knyttet til idrett. Han har lang ledererfaring fra bedrifter med prestasjonskultur, og ser frem til å bruke sin erfaring til beste for Signal.

– Som leder er jeg opptatt av å bygge prestasjons- og endringskultur, og av å skape en solid fellesskapsfølelse. Målet er å bygge et selskap med god lønnsomhet, sier Johansen.

Signal er en sterk lokal merkevare med et godt omdømme. Samtidig er telekommunikasjon et spennende fagområde i enorm utvikling.

Lyses konserndirektør for tele/teknologi, Toril Nag, er godt fornøyd med å ha en ny dyktig leder på plass.

– Jeg gleder meg over at vi har fått ansatt en leder med klar vekstprofil og meget relevant erfaring. Vi ønsker Ole-Johnny velkommen med på laget, sier Nag.

Innhold

Relaterte innlegg:

Stikkord:

Kategorier:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Signal bredbånd

Sjekk om du kan få fiber fra Signal her:

Sjekk om du kan få fiber her: