Jente i rød Signal-jakke ser ut over havet og brua mellom Finnsnes og Silsand

Senjanett AS blir en del av Signal Bredbånd AS

Vi svært er glade for å kunne fortelle deg at Senjanett AS er blitt en del av Signal Bredbånd AS.

Det vil ikke være endringer i ditt kundeforhold til Senjanett. Signal har stor tro på lokal tilstedeværelse og tilhørighet, vi skal derfor selvsagt opprettholde lokalt kontor på Silsand. Ved behov skal du fortsatt kontakte Senjanetts kundeservice, enten via telefon 778 44 544 eller kundeservice@signal.no.

Du vil i løpet av 2021 få et veldig godt tilbud om Altibox-tjenester fra oss.

MER OM ALTIBOX OG SIGNAL

Altibox er en av Norges ledende tilbydere av lynraskt internett og TV, og har over 1,6 millioner brukere hver dag. Altibox-partnerskapet, består av tilsammen 37 lokale fiberleverandører, har hatt Norges mest fornøyde TV- og bredbåndskunder hele ti år på rad. Les mer om de spennende tjenestene fra Altibox på www.altibox.no.

Signal Bredbånd er Nord-Norges største fiberleverandør. Signal bygger og drifter fibernett og leverer Altibox i Nordland, Troms og Finnmark. Helt siden oppstarten i 2002 har vi hatt stor tro på lokal tilstedeværelse, og har over 100 ansatte fordelt på kontorer i Alta, Bodø, Brønnøysund, Kirkenes, Mo i Rana, Mosjøen, Narvik og Tromsø. Signal har så langt gravd fiber til over 35.000 boliger, og vi vil fortsette å vokse her nord. For Signal er det viktig å kunne tilby de beste produktene og tjenestene til våre kunder – der de arbeider og bor. Les mer om Signal på www.signal.no.

For oss betyr sammenslåingen av Senjanett og Signal at vi kan dele kompetanse og erfaring. På denne måten kan vi tilby deg en enda bedre kundeservice og den beste TV- og internettopplevelsen, i dag – og i fremtiden.

Her kan du lese mer om oppkjøpet.

Innhold

Relaterte innlegg:

Stikkord:

Kategorier:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Signal bredbånd

Sjekk om du kan få fiber fra Signal her:

Sjekk om du kan få fiber her: