Daglig leder i BUL står sammen med to fra Signal Bredbånd foran et fotballmål

Signal fortsetter samarbeidet med BUL i Alta

Foto: BUL 

Som kjent, ønsker vi i Signal Bredbånd å ta en aktiv del i en rivende utvikling i Nord-Norge. Vi elsker at lokale lag og foreninger skaper engasjement og verdier i landsdelen vår.

Fortsetter samarbeidet

Derfor er det med stor glede at vi fortsetter tidligere Nornetts samarbeid med Bossekop Ungdomsslag i Alta (BUL). Vi gleder oss til å ta del i bossekops arrangementer og lokale tilstedeværelse.

– Vi er stolte over at også Signal ser den jobben som BUL gjør for lokalsamfunnet, og at de ønsker å fortsette samarbeidet, sier daglig leder, Rune Stamnes og legger til:

– Vi ønsker å spille hverandre god, og BUL skal fortsatt strebe etter å utvikle trenere og bygge anlegg for bred og god aktivitet.

Fokus på barn og unge

BUL er et fleridrettslag i Alta, med undergrupper bestående av fotball, håndball, ski/skiskyting, skøyter, sernior og barneidrett. Med andre ord mange spennende engasjement å ta del i. Klubben har siden start hatt en sentral rolle i utviklingen av byens lokalmiljø.

– Aktiviteten på dette området er enorm! Håndballgruppa er blant annet størst i Nord-Norge når det gjelder antall lag i seriespill, sier Stamnes.

Arrangerte Finnmarksmesterskap

Lørdag 25. januar var kompisgjenger, lag, bedrifter og alle andre velkommen til å delta på Finnmarksmesterskap i straffekonk.

– Straffekonken gikk kjempebra – det var mange folk og super stemning i hallen, forteller Stamnes.

 

Fakta om klubben

  • Klubben ble stiftet i 1912
  • Har ca 1000 aktive medlemmer, og rundt 1500 medlemmer totalt, inkludert støttemedlemmer
  • Tilbyr idrett i form av fotball, håndball, ski, skiskyting, skøyter, senior og barneidrett.
  • BUL har hatt et langt samarbeid med Nornett, som nå er kjøpt opp av Signal Bredbånd AS.

 

Signal støtter lag og foreninger, med fokus på barneidrett, samt små og store LAN og større kulturarrangementer i Nord-Norge. Ønsker du å søke støtte? Besøk vår side for sponsormidler HER.

 

Innhold

Følg oss på sosiale medier

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre

Relaterte innlegg:

Stikkord:

Kategorier:

Husk å følg oss i Sosiale Medier!

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre.

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.