Signal til Nordnorsk Handelsmesse i Finnmarkshallen

13.-15. oktober braker det løs i Finnmarkshallen med Nordnorsk Handelsmesse, og vi stiller selvfølgelig med stand. Nordnorsk Handelsmesse er en av de største messene som arrangeres i Nord-Norge, og den tiltrekker seg utstillere og varer innenfor svært mange bransjer og kategorier.

Kan friste med godt tilbud, spennende aktiviteter og konkurranser

Vi syns jo det er kult når det skjer noe spennende på stand, og derfor har vi med oss noen morsomme aktiviteter. Det vil bli mulighet for å prøve VR-briller, snurre lykkehjulet og det vil være en quiz med fine premier. I tillegg kan vi friste med fine giveaways, og en kopp kaffe til fiberpraten. Med oss har vi også et godt tilbud på TV og internett fra Altibox.

Altibox til bedrift eller borettslag

Har du en bedrift som har behov for gode, sikre bredbåndsløsninger? Eller vil du ha Altibox til ditt borettslag?

Signal leverer lynraskt fiberbredbånd, stabilt trådløst internett og profesjonell sikkerhet – i én pakke tilpasset små, mellomstore og større bedrifter. Ta kontakt med John Harald Furu på telefon 90 76 44 94 eller epost johnharald.furu@signal.no for å avtale tid.

Til borettslag har vi ulike borettslagpakker som kan skreddersys for å passe ditt borettslag. Ta kontakt med Anette Angel på telefon 91 66 74 58 eller epost anette.angell@signal.no for å avtale tid.

Det er også mulig å droppe innom standen vår for en hyggelig samtale.

Vi gleder oss til å snakke med deg!

Vi er på plass på standnummer 33 og 34 hele helga. Kom gjerne innom oss i Finnmarkshallen for en hyggelig og uforpliktende fiberprat!
Du kan lese mer om Nordnorsk handelsmesse her.

Innhold

Følg oss på sosiale medier

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre

Relaterte innlegg:

Stikkord:

Kategorier:

Husk å følg oss i Sosiale Medier!

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre.

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.