Adm direktør i Signal Bredbånd AS tar Roger Strømeng, daglig leder i Nornett AS i hånda etter å ha skrevet under på kjøpskontrakt
Signal Bredbånd AS kjøper 100 prosent av aksjene i Nornett AS og blir det største fiberselskapet i Nord-Norge. Her med Ole- Johnny Johansen, administrerende direktør Signal Bredbånd AS og Roger Strømeng, daglig leder Nornett AS.

Signal vokser i nord

Signal Bredbånd AS kjøper Nornett og styrker dermed sin markedsposisjon i nord. Sammen blir selskapet den største leverandøren av høyhastighets-bredbånd i Nord-Norge.

Alta: Signal Bredbånd AS kjøper 100 prosent av aksjene i Nornett AS og blir det største fiberselskapet i Nord-Norge. Det er klart etter at det ble signert avtale mellom de to selskapene. Det nye selskapet vil levere bredbåndtjenester til 34 000 kunder i Nordland, Troms og Finnmark.

– Med Nornett sine dyktige ansatte, selskapets solide markedsposisjon og gode kundeportefølje vil vi styrke vår operasjon i Finnmark. Vi gleder oss til å samle krefter for videre vekst i Nord-Norge, sier Ole-Johnny Johansen, administrerende direktør i Signal Bredbånd.

Nornett har over 20 års erfaring i bransjen og leverer i dag bredbånd og TV til privat- og bedriftsmarked fra Salten i Sør til Øst-Finnmark i nord. Selskapet blir nå en del av et større eierskap som er strategisk viktig for å utvikle sin ledende posisjon i Finnmark.

– Dette er en spennende løsning for kundene og våre ansatte, og gir oss mulighet til videre vekst. Vi tar med oss vårt brennende engasjement for gode kundeopplevelser og ser fram til å tilby internett, TV- og underholdningsopplevelser fra Altibox. Signals erfaring og kompetanse gir nye muligheter for tjenester vi ikke tilbyr i dag, sier Roger Strømeng, daglig leder i Nornett.

Om selskapene
:
Signal Bredbånd er en del av Altibox partnerskapet, som har Norges mest fornøyde bredbånds- og TV kunder. Selskapet har hovedkontor i Bodø og avdelingskontorer i Mosjøen, Mo i Rana, Tromsø, Narvik og Brønnøysund. Signal eies av energi- og telekonsernet Lyse AS.

Nornett AS er et av de ledende bredbåndsselskapene i Finnmark. Selskapet har hovedkontor i Alta, egne montører i Kirkenes og et solid nettverk av servicepartnere i regionen for øvrig.

Kontaktpersoner:
Ole-Johnny Johansen, administrerende direktør, Signal Bredbånd AS
Mobil: 905 69 006

Roger Strømeng, daglig leder, Nornett AS
Mobil: 477 06 119

Innhold

Følg oss på sosiale medier

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre

Relaterte innlegg:

Stikkord:

Kategorier:

Husk å følg oss i Sosiale Medier!

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre.

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.