Liten jente ligger i mørket og ser på nettbrettet sitt

Søk støtte til foredrag med Barnevakten!

Visste du at Signal Bredbånd er partner av Barnevakten? 

Barnevakten er en stiftelse som formidler fakta og råd om barn, unge og medier. Gjennom informasjon og oppmuntring, vil de at foreldre skal ta del i barn og unges liv og mediehverdag. Fokuset på muligheter og utfordringer, rettigheter og forpliktelser, skal hjelpe barna i å ta smarte valg som gjør at man tar vare på seg selv og andre på nett. Derfor tilbyr barnevakten foredrag om ulike relevante evner om nettvett og barnas bruk av medier i hverdagen. 

Dette ønsker vi i Signal å bidra til – en økt digital dannelse hos alle barn som vokser opp i Nord-Norge! Vi ønsker å oppfordre deg til å arrangere foredrag med Barnevakten i din barnehage, skole eller fritidsklubb i Nordland, Troms og Finnmark. 

Søk støtte hos oss, og få sjansen til å få dekt inntil 4.500,- av kostnadene til et slikt foredrag!

Les mer og søk her

Innhold

Følg oss på sosiale medier

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre

Relaterte innlegg:

Stikkord:

Kategorier:

Husk å følg oss i Sosiale Medier!

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre.

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.