Tusen takk for tilliten!

Vi må klype oss i armen: Hele 10 år på førsteplass! Når 2019-resultatene tikket inn fra EPSI Rating Norge, tronet Altibox-partnerskapet på topp i 3 av 3 mulige kategorier.

Vi beholder fjorårets topp-plasseringer med de mest fornøyde kundene innen både tv og bredbånd til privatkunder, og bredbånd til bedrift. I tøff konkurranse med dyktige aktører smaker slike tilbakemeldinger skikkelig godt!

 
– Dette er fantastiske resultater som inspirerer oss til å fortsette arbeidet med å levere fiber i hele Norge, sier styreleder i Altibox, Toril Nag.
 
Hennes hypotese er at sterk lokal forankring i hele landet gjennom lokale fiberpartnere, kombinert med et nasjonalt Altibox med sterke nasjonale og internasjonale partnere og rikt innhold, til sammen gir gode kundeopplevelser.
 

Dette er fantastiske resultater som inspirerer oss til å fortsette arbeidet med å levere fiber i hele Norge

Toril Nag – styreleder i Altibox og Signal Bredbånd

 

10 år med de mest fornøyde

I stil med fjoråret, stiller kundene høyere og høyere krav til sin tv- og internett-tjeneste. Vi jobber på spreng for å holde tritt – og i år vippet scoren på bredbånd enda litt oppover sammenlignet med 2018, selv om bransjesnittet gikk ned. Det liker vi!

– Vi takker for tilliten, nok en gang. For 10. gang gir våre kunder oss så positiv respons, og gjør oss trygge på at tjenestene de får fra oss, holder den kvaliteten de forventer. Vi har blant annet jobbet med å sikre en bedre wifi-opplevelse, og det setter kundene våre pris på, sier administrerende direktør i Altibox, Thomas Skjelbred.

 

Beholder tv-tronen i tøff konkurranse

Fjorårets førsteplass på tv-tilfredshet står seg også i år, til tross for at konkurransen tiltar. Det betyr bare én ting: Vi må jobbe på og finne løsninger som gjør tv-hverdagen enda mer komplett for kundene.

– Vi er i tøff konkurranse med dyktige aktører, og tar på alvor at kundene har høye krav til bransjen. Vi tar ikke kundenes tilfredshet og lojalitet til oss som en selvfølge, og derfor er vi ekstra stolte over å fortsatt ha de mest tilfredse og lojale tv-kundene, sier Skjelbred.

 

Vi er i tøff konkurranse med dyktige aktører, og tar på alvor at kundene har høye krav til bransjen

Thomas Skjelbred – Administrerende direktør i Altibox

Bedriftsfavoritt med fem over snitt

Også i kategorien bredbånd bedrift stiger Altibox-partnerskapet nok en gang til topps, med en score på hele 74 poeng, nærmere fem poeng over bransjesnittet. Slike resultater varmer helt inn i hjerterota!

– Vi har en god, lokal forankring landet over. Våre fantastiske partnere har daglig oppfølging med hundrevis av bedriftskunder og passer på at disse til enhver tid har det de trenger i arbeidshverdagen. I tillegg har vi en strålende kundeservice som er lett tilgjengelige. Det er viktige ingredienser for suksess, sier kommersiell direktør i Altibox Bedrift, Stian Røisland.

 

Vi smiler rundt – og vil si tusen hjertelig til Altibox-partnerskapets over 1,2 millioner aktive brukere i hele vårt langstrakte land. Vil du bli med på laget?

Innhold

Følg oss på sosiale medier

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre

Relaterte innlegg:

Stikkord:

Kategorier:

Husk å følg oss i Sosiale Medier!

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre.

Signal bredbånd

Sjekk om du kan få fiber fra Signal her:

Sjekk om du kan få fiber her:

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.