En gjeng fra Signal står oppstilt i en trapp og feirer med røde ballonger

Vi feirer 30.000 kunder!

Signal Bredbånd AS bikket 17.september i år et kundeomfang på hele 30.000 Altibox-kunder. Nord-Norges største fiberselskap fortsetter å vokse 

Pressemelding

En stor milepæl

– Nå har vi nådd en stor milepæl – jeg er sikker på at jeg snakker for alle i Signal når jeg sier at vi er både stolt og kry over veksten i selskapet. Personlig syns jeg det er utrolig spennende å være med på fibereventyret, smiler Stine Værang, leder for Markedsstøtte og Samfunnskontakt.

Selskapet har hatt en kraftig vekst de siste årene, hvor 2020 spesielt har bydd på mange spennende planer. Oppkjøpet av selskapet Nornett AS i Finnmark styrket markedsposisjonen til Signal i nord. Signal Bredbånd AS er i dag den største leverandøren av høyhastighets-bredbånd i Nord-Norge.  

Ytterligere har Signal også kjøpt opp Senjanett, slik at folk på Finnsnes og Silsand kan få tilbudet om Altibox-tjenester i løpet av 2021.

– Det har vært et spesielt år med pandemi og mange endringer i vår digitale hverdag. Samtidig har vi opplevd en markant økning og hatt enorm graveaktvitiet i løpet av året. Det bygges ut fiber i nye områder hele tiden, og vi vil fortsette å grave for harde livet, forteller Inge Steensen, Salgsdirektør, Signal Bredbånd.  

Større – men også nærmere

– Vi er utrolig glad for at vi har den veksten vi har. Det viser at vi har et produkt som er ettertraktet. Den lokale tilhørigheten tror vi også er en viktig faktor for at folk velger Signal som leverandør, sier Steensen.

Med oppkjøpet av andre nord-norske selskap har Signal tilstedeværelse i omtrent halve landet. Selv om hovedkontoret befinner seg i Bodø, har det vært viktig for Signal og alle ansatte å beholde den lokale tilstedeværelsen ute i distriktene.

I dag har vi rundt 100 ansatte, fordelt på kontorer i Alta, Bodø, Mo i Rana, Mosjøen, Tromsø, Narvik og nå også på Senja.

– Dette er noe jeg tror kundene våre setter pris på – at de fortsatt kan gå til sitt lokale kontor for å få hjelp og snakke med de samme, dyktige ansatte som de har forholdt seg til tidligere, forteller Værang.

Innhold

Følg oss på sosiale medier

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre

Relaterte innlegg:

Stikkord:

Kategorier:

Husk å følg oss i Sosiale Medier!

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre.

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.