Senjanett AS sine ansatte står sammen og smiler med Finnsnesbrua i bakgrunnen
Gjengen hos Signal på kontoret i Senja

– Vi er glade for å være en del av Signal!

01.01.21 gikk Senjanett og Signal Bredband sammen som ett – det betyr nye og større muligheter i Nord! De nyansatte i Signal er spente og positive til det både de og kundene har i vente:

– Jeg har jobbet i Senjanett i snart 15 år – og syns det er spennende å prøve noe nytt. Vi ser behovet for å bli en del av noe større – både på grunn av utviklingen, men også for å forbedre kundesupporten og tjenestene våre, forteller Tom Nikolaisen, daglig leder i Senjanett AS.

 

Senjanett sitt kontor består slik som før

Signal Bredbånd ønsker å være lokal og nær – der du er. Derfor beholder vi alle de dyktige medarbeiderne våre der de er i dag. Tom og gjengen på Silsand arbeider fra samme sted som før – akkurat like serviceinnstilt som tidligere!

– Å kunne yte enda bedre kundesupport, og forbedre tjenestene våre blir utrolig flott. Samtidig kommer det ikke til å bli så mange endringer for kundene våre – vi er de samme folka og jobber på samme sted som før, forklarer Tom.

 

Tom Nikolaisen i Senjanett gleder seg over nye, spennende tider i Signal Bredbånd AS

Gleder seg til å levere Altibox

– Vi har sett på produktene som Altibox leverer, og dette er noe vi virkelig har troa på! Det ser lovende ut, smiler Tom.

For framtiden vet vi at behovet for infrastruktur med stabilt internett kommer til å øke ytterligere. Som del av Signal Bredbånd, vil Senja Kommune ta del i spennende fremtidsplaner.

– Nå kan vi være med på å fortsette utbygging og oppgraderinger – i tillegg til at vi kan levere strøm til de samme kundene. Det er rett og slett en spennende reise å ta del i, avslutter Tom.

 

Om Signal Bredbånd

Med lokale kontorer fordelt over hele Nord-Norge, er vi stolt over å kunne kalle oss Nord-Norges største leverandør på fiber. Vi bygger og drifter fibernett, og leverer Altibox i Nordland, Troms og Finnmark. Helt siden oppstarten i 2002 har vi hatt stor tro på lokal tilstedeværelse, og har over 100 ansatte fordelt på kontorer i Alta, Bodø, Brønnøysund, Kirkenes, Mo i Rana, Mosjøen, Narvik, Tromsø og Senja. Signal har så langt gravd fiber til over 35.000 boliger, og vi vil fortsette å vokse her nord. For Signal er det viktig å kunne tilby de beste produktene og tjenestene til våre kunder – der de arbeider og bor. Les mer om Signal på www.signal.no.

Les mer om Senjanett + Signal her

Innhold

Følg oss på sosiale medier

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre

Relaterte innlegg:

Stikkord:

Kategorier:

Husk å følg oss i Sosiale Medier!

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre.

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.