Glimtspiller i gul drakt er kampklar på annonsebanner

Vinn Drømmetreffet og billetter til lukket Eliteseriekamp!

Ønsker du å heie fram Bodø/Glimt på Aspmyra Stadion? Nå kan du være med i trekningen om å vinne Drømmetreffet og billetter til lukket kamp i Eliteserien! Hva sier du? RÅTT, sier vi!

Informasjon hentet fra drømmetreffet.no

Årets sesong av Eliteserien ble annerledes enn man trodde. Kun et fåtall av supportere får lov til å være på stadion når det spilles kamp. Men nå gir Altibox og Drømmetreffet deg muligheten til å vinne billetter til en unik kampopplevelse sammen med en venn! Dere vil i tillegg få en omvisning på stadion. Signal deler ut billetter slik at du kan se Bodøs stolthet, Fotballklubben Bodø/Glimt på Aspmyra Stadion! 

 

Meld deg på her!

 

Slik deltar du:

Hva skal jeg sende inn?
Fyll ut påmeldingsskjemaet og spill inn en video hvor du forteller litt om deg selv, hvorfor du heier på laget ditt, hvem som er dine favorittspillere,

Må jeg spille inn videoen med en venn?

Du må ikke spille inn videoen med en venn, det er valgfritt. Men dersom du vil vinne billetter sammen med en venn, må dere spille inn videoen sammen, begge må fylle ut påmeldingsskjemaet, og begge må laste opp videoen.

Når får jeg vite om jeg har vunnet?
Vinnerne blir valgt ut og kontaktet fortløpende gjennom hele Eliteseriesesongen.

Hva vinner jeg?
Denne sesongen er det kun de færreste som får oppleve å se laget sitt fra tribunen. Via Drømmetreffet kan du vinne billetter og en fantastisk kampopplevelse på stadion igjen.

Når er søknadsfristen?
Drømmetreffet pågår gjennom hele Eliteseriesesongen, så du kan melde deg på helt frem til sesongslutt.

Hvem kan melde seg på?
Drømmetreffet er for alle mellom 8 og 16 år – meld deg på!

Innhold

Følg oss på sosiale medier

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre

Relaterte innlegg:

Stikkord:

Kategorier:

Husk å følg oss i Sosiale Medier!

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre.

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.