4 vinnere på Aspmyra Stadion
De fire heldige vinnerne som fikk være med på Glimt kampen.

4 heldige vinnere møtes utenfor Aspmyra

Sammen delte Signal og Lofotkraft ut VIP-billetter til fire heldige Glimt-fans

Tekst, foto: Edvard Møkleby

Signal Bredbånd og Lofotkraft Bredbånd gjentok fjorårets suksess med å kjøre konkurranse i deres sosiale medie-kanaler, der premien var VIP-billetter til kampen mellom Bodø/Glimt og Brann. Både Signal og Lofotkraft Bredbånd er begge Altibox partnere, og det var Altibox sitt sponsorat av Eliteserien som gjorde Glimt mot Brann billettene tilgjengelig. Vinnerne av Lofotkraft ble fløyet over fra Solvær til Bodø og hotellovernatting påspandert. I tillegg til VIP-billettene fikk vinnerne middag på byen og goodie-bag med effekter fra Signal og Lofotkraft Bredbånd.

 

To personer på Aspmyra Stadion
Vinnerne fra Lofotkraft. Bjørn Kirkhaug til venstre og Bjørn Ola Meløy til høyre

Måtte hive seg rundt for å rekke flyet

Klokken 12 på lørdag fikk Bjørn Ola Meløy fra Svolvær en telefon om at han hadde vunnet to Glimt VIP-billetter. De egentlige vinnerne hadde blitt syk og ga derfor beskjed om at de ikke kunne møte opp på kampen. Meløy hadde egentlig planer den dagen, men når den glade beskjeden kom skjønte han at det var bare å hive seg rundt. Han tok med seg kompisen, Bjørn Kirkhaug for å ta flyet som gikk bare to timer senere klokken 14.05. Meløy har bodd mange år i Svolvær, men kommer fra Bodø. Han har alltid vært Glimt Supporter, og den tidligste kampen Meløy husker tilbake til var sent på 70-tallet hvor Glimt slo Brann med 8-1. I tillegg har han spillet aldersbestemt fotball på Glimt laget. Det var derfor stor stas å kunne være med på denne avgjørende kampen i Eliteserien.

 

To vinnere utenfor Aspmyra stadion
Vinnerne fra Signal. Oliver Kristensen til venstre og Fredrik Andreas Hustad til høyre

Jublet da de fikk beskjeden

Da Patricia Therese Jørgensen fra Bodø fikk beskjeden om at hun hadde vunnet ble det full jubel. Hun hadde aldri vunnet en slik konkurranse før og denne gangen var det stor stas. Ettersom hun ikke hadde muligheten til å dra selv valgte hun å gi billettene til samboeren, Fredrik Andreas Hustad. Han valgte å ta med seg Oliver Kristensen på kampen. De har vært kollegaer i nesten 10 år og det var ikke noe tvil om hvem han skulle ta med seg på kampen. Fra Barndommen på Sandhornøy ble Fredrik tatt med på flere lange bilturer hver gang Glimt skulle spille hjemmekamp. Fredrik har også en datter på 3 år som elsker å kle seg i gult for å se Glimt spille. Hun ble veldig begeistret når hun hørte faren skulle på kampen.

 

Fotballkamp på Aspmyra stadion

God stemning på stadion

Deltakerne møtte opp en time før kampen startet. Med VIP billettene fikk de nemlig behagelige seter og varm mat i losjen før kampen. Ute på stadion var det kaldt, men med mye spenning under kampen holdt de varmen oppe. Denne gangen endte med uavgjort 2-2, men det hadde vært en fantastisk opplevelse for alle deltakerne. Det har virkelig vært gøy å være med på.

 

Les artikkel om fjorårets Glimt VIP vinnere her

Innhold

Følg oss på sosiale medier

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre

Relaterte innlegg:

Stikkord:

Kategorier:

Husk å følg oss i Sosiale Medier!

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre.

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.