Jente sitter i armkroken til kjæresten sin og ser tv på ipad foran seg, ved siden av en utepeis.

Hvorfor Altibox’s nye TV-løsning?

Så langt har mer enn 250 000 kunder byttet ut den gamle dekoderen sin med nye Altibox TV, og målinger viser at kunder med ny løsning er mer fornøyde enn resten.

Det er mange grunner til at disse kundene er så fornøyde. Alle fordelene kan leses om her. I tillegg videreutvikler vi tv-tilbudet kontinuerlig – og noen av nyhetene kan det være greit for deg som ikke har denne tv-løsningen å vite om:

1. Flere strømmetjenester

For de som har tatt i bruk poengene som ligger i abonnementet, er det i nye Altibox TV enda flere valgmuligheter – velg inn for eksempel Disney Movies on Demand, Disney Channels XTRA eller HBO Nordic med barnebiblioteket Toonix. Dumt å betale for flere ulike strømmetjenester når mye innhold allerede er tilgjengelig på ett sted, ikke sant?

2. Hele NRKs arkiv er integrert i Altibox’ tv-guide

Når du velger en av NRKs kanaler i tv-guiden, kan du se programmer både bakover og fremover i tid. Søker du på for eksempel Peppa Gris i Altibox-portalen, vil du få tilgang til alle episoder som ligger i NRKs rikholdige arkiv, i tillegg til treff fra andre kanaler og strømmetjenester.

3. Altibox Barn: en trygg og oversiktlig samlingsplass

Altibox Barn samler alt barneinnhold på ett sted i tv-portalen – slik at familien slipper å klikke ut og inn av kanaler og strømmetjenester i jakten på barnas ulike favoritter.

4. Anbefalt av tek.no

Nye Altibox TV fikk 9,5 av 10 poeng i tek.no sin test. Det siste halve poenget ble trukket fordi programguiden ikke responderte like raskt som resten. I mai 2019 kom endringen som gjør at også programguiden gir umiddelbar respons – og som ville gitt løsningen 10 av 10 poeng!

5. Smarte funksjoner gir en enklere tv-hverdag

Du trenger for eksempel ikke å ha fri sikt mellom fjernkontrollen og dekoderen. Når de er koblet sammen, kan du gjemme dekoderen bort om du vil.

6. Enda mer fleksibelt

Nye Altibox TV har en app hvor du kan laste ned opptak, filmer og serier offline og se når du er på farten. Du kan også få tilgang til tv-innholdet ditt via Apple TV (4 eller nyere), så slipper du å ha en egen dekoder på hytta.

Les mer om nye Altibox TV her.

 

Med nye Altibox TV får du:

  • Start forfra
  • Mulighet til å velge inn strømmetjenester
  • NRK TV og NRK Super integrert
  • Programarkiv
  • Unikt søk på tvers av alt innhold
  • Opptakene dine offline

 

Har du ikke fiber fra Signal? Sjekk om du kan få!

Innhold

Følg oss på sosiale medier

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre

Relaterte innlegg:

Stikkord:

Kategorier:

Husk å følg oss i Sosiale Medier!

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre.

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.