Google Wifi enhet står på et bord ved siden av en plante

Google Wifi + Signal = Sant!

Med Google Wifi kan du få bra signal i alle rom og på alle enheter takket være et smart system. Google Wifi-punktene fungerer sammen med Altibox sitt fiberbredbånd for å gi deg raskt og stabilt trådløst nett der du trenger det mest, samt foreldrekontroll, gjestenett og andre smarte løsninger.

Få bedre kontroll på familiens nettbruk

Lag en tidsplan i appen for å styre hvem som skal ha tilgang til internett og når. Sett barnas enheter på pause under middagen, når leksene skal gjøres, eller ved leggetid. Enkelt og veldig, veldig greit for foreldre.

Stabilt og sterkt signal 

Få best mulig dekning på enhetene dine. Google Wifi kobler deg automatisk til det nærmeste wifi-punktet, slik at hastigheten alltid er på topp. Skal du strømme en film eller delta i en viktig videokonferanse? Prioriter enheten du bruker, slik at den høyeste hastigheten havner der du trenger den mest.

Les også våre tips for best mulig ytelse på nettverket her!

Enkel oversikt

Bruk appen for å se hvem og hva som er tilkoblet, teste hastigheten, feilsøke, konfigurere gjestenettverk og så videre. Få full kontroll på nettet ditt!

Enkel installasjon

Å sette opp Google Wifi er enkelt! Sjekk ut filmen for enkle grep som sikrer deg ekstra god kvalitet på nettet. Se følgende video: