Google Wifi enhet står på et bord ved siden av en plante

Google Wifi + Signal = Sant!

Med Google Wifi kan du få bra signal i alle rom og på alle enheter takket være et smart system. Google Wifi-punktene fungerer sammen med Altibox sitt fiberbredbånd for å gi deg raskt og stabilt trådløst nett der du trenger det mest, samt foreldrekontroll, gjestenett og andre smarte løsninger.

Få bedre kontroll på familiens nettbruk

Lag en tidsplan i appen for å styre hvem som skal ha tilgang til internett og når. Sett barnas enheter på pause under middagen, når leksene skal gjøres, eller ved leggetid. Enkelt og veldig, veldig greit for foreldre.

Stabilt og sterkt signal 

Få best mulig dekning på enhetene dine. Google Wifi kobler deg automatisk til det nærmeste wifi-punktet, slik at hastigheten alltid er på topp. Skal du strømme en film eller delta i en viktig videokonferanse? Prioriter enheten du bruker, slik at den høyeste hastigheten havner der du trenger den mest.

Les også våre tips for best mulig ytelse på nettverket her!

Enkel oversikt

Bruk appen for å se hvem og hva som er tilkoblet, teste hastigheten, feilsøke, konfigurere gjestenettverk og så videre. Få full kontroll på nettet ditt!

Enkel installasjon

Å sette opp Google Wifi er enkelt! Sjekk ut filmen for enkle grep som sikrer deg ekstra god kvalitet på nettet. Se følgende video:

 

Innhold

Følg oss på sosiale medier

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre

Relaterte innlegg:

Stikkord:

Kategorier:

Husk å følg oss i Sosiale Medier!

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre.

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.