Julestemning ved vinduet

It’s the most wonderful time of the year

Den store dagen er her – og vi har plukket ut noen filmer slik at du kan komme i skikkelig julestemning.

Artikkel fra Altibox

 

Det er bare så herlig å roe ned i julekaoset med solid dose sofatid – og det mens en skikkelig god film eller serie på magisk vis har funnet veien til skjermen. Glem gjøremålene du helst skulle ha gjort i går, og ta deg tid til å finne frem en kopp med noe varmt i. Så ordner vi underholdningstipsene som virkelig kan høyne julestemningen!

Alle har jo sin tradisjon når det kommer til julefilm. Her har vi inkludert de aller mest populære (og de vi mener du MÅ se), slik at det skal bli lettere for deg å finne frem👇

 

Love Actually

Julefilm nr 1. for mange. Den kan du se om du velger inn Viaplay med poeng på Mine sider. Du kan også leie den i filmkiosken her.

Velg inn Viaplay for 50 poeng

 

Hjemme alene

Det blir ikke ordentlig jul uten ‘Alene Hjemme’! Kevins kreative stunt får oss til å dra skikkelig på smilebåndet gang på gang! Se den i filmkiosken.

Se Hjemme alene fra 39,-

 

Another Christmas Coincidence

Nydelig juleromantikk på Viaplay om Alice og Jack som tilfeldigvis møter på hverandre. Her får vi relaterbare scener og glimrende skuespill!

Velg inn Viaplay for 50 poeng

 

Arthurs julegaverace

Nok en animasjon med en knakende god historie. Bli med på Arthur’s klumsete ferd for å levere den siste pakken før julaften! Denne finner du i filmkiosken.

Se Arthurs julegaverace fra 59,-

 

Julestjerna

Ny stjernespekket serie fra TV 2 som ligger på TV 2 Play. Serien kommer også på TV 2’s lineære kanaler fra 19.12, og der ser du én episode hver dag frem til julaften.

Velg inn TV 2 Play for 50 poeng

 

Vi spanderer fem filmer i desember!

Hver måned spanderer vi én film i filmkiosken. Heldigvis finnes det unntak til regelen, og i desember kan du se hele fem filmer kostnadsfritt! Se hvilke her ›

 

Sjekk om du kan få fiber

Innhold

Følg oss på sosiale medier

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre

Relaterte innlegg:

Stikkord:

Kategorier:

Husk å følg oss i Sosiale Medier!

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre.

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.