To skjeggete tvillinger holder rundt hverandre i en solfylt gate

Nyhet: Kjøp Xbox All Access med rentefri avbetaling – og få unik mulighet!

Rydd kalenderen! Nå får du nemlig kjøpe Xbox Series S-konsollen med Game Pass Ultimate, som gir tilgang på hundrevis av kvalitetsspill på nett. Og i tillegg får du med Altibox-nett en helt unik mulighet til å doble hastigheten på nettet ditt – uten ekstra kostnad!

Artikkel fra Altibox

Er du skikkelig gira på gaming? Eller har du barn som elsker å spille? Vel, da vil vi råde deg til å lese litt videre:

NÅ kan du nemlig bestille Xbox All Access: Altså en Xbox Series S-konsoll med Xbox Game Pass Ultimate, som gir deg tilgang på over 100 fantastiske spill – og biblioteket oppdateres stadig.

Og – siden du har Altibox-nett så har vi en skikkelig gladnyhet å by på i tillegg:

Få dobbel hastighet på nett inkludert i prisen

Hvis du har en internettlinje med hastigheten 500/500 Mbps (fagspråk, we know it, forklarer mer lenger nede), så dobles automatisk hastigheten din til 1000/1000 Mbps ved kjøp av Xbox All Access.

PS! Har du lavere netthastighet enn 500/500 Mbps kan du oppgradere når som helst i perioden du abonnerer på Xbox All Access – og internetthastigheten din vil automatisk dobles til 1000/1000 Mbps.

Sitter du HELT ytterst på stolen nå og fingen bare er helt sånn «YES! Jeg vil bestille»? Let it click!

Les mer og bestill Xbox All Access her

Xbox All Access med Game Pass

 

Eller? Syns du vi snakka litt gresk?

Disse begrepene er ikke alltid like enkle å forstå. Hvis du er blant de som rister på hodet av ‘All Access’, ‘Series S’ og ‘Mbps’, la oss ta et skritt tilbake:

Xbox All Access …

er kombinasjon av Xbox Series S og Game Pass Ultimate. Med spillkonsollen og Game Pass-et får du full aksess til den magiske spillverdenen til Xbox.

Xbox Series S  …

er spillkonsollen for deg som elsker å game på hobbybasis. Det er faktisk den slankeste og mest plasseringsvennlige Xbox-konsollen noensinne, og en rå, men mer prisgunstig variant enn toppmodellen Xbox Series X (som vi anbefaler til den hardbarka gameren). Med spillkonsollen følger det også med en kontroller.

Game Pass Ultimate …

som følger med Xbox All Access, er rett og slett litt som Netflix for gamere. Det er nemlig et spill-bibliotek på skjermen med over 100 kvalitetsspill, som man kan velge og vrake blant. Man blir også blant de første som får tilgang på splitter nye Xbox-spill.

Så, til dette med hastighet på nettet:

1000/1000 Mbps. Det mystiske uttrykket ‘Mbps’ betyr megabits per sekund, og viser til opp- og nedlastningshastigheten på nettet.

Med høyere hastighet følger to ting:

  1. Bedre kapasitet på nettet – eller med enkle ord: ‘Plass’ til hele familien på nett, (slik at både 1 og 2 og 3 og 7 kan game, strømme, jobbe online, eller surfe, samtidig, uten problemer)
    og
  2. Kjappere opp- og nedlastning – så når det games er responstiden lavere, når man laster opp eller ned filer går det raskere, når man streamer film og serier hakker det ikke, og så videre.
     

 

Spørsmål og svar om Xbox All Access

 

Hvordan får jeg 1000/1000 Mbps inkludert i tilbudet?

Det finnes to alternativer:

  1. Automatisk oppgradering: Hvis du har internett fra Altibox med hastighet 500/500 Mbps blir du automatisk oppgradert til 1000/1000 Mbps ved kjøp av Xbox All Access.
  2. Oppgrader til høyere hastighet: Hvis du har internett fra Altibox med lavere hastighet enn 500/500 kan du kontakte kundeservice og oppgradere til 500/500. Hvis du da kjøper, eller har kjøpt Xbox All Access, vil hastigheten din automatisk bli doblet til 1000/1000.

NB. Vi tar forbehold om at det på noen steder ikke er mulig å levere 1000/1000 Mbps. Opplevd hastighet forutsetter bruk av riktig utstyr, og kan være lavere enn oppgitt linjehastighet. Les mer på altibox.no/hastighet.

 

Hvem kan kjøpe Xbox All Access?

Kjøp er tilgjengelig for alle kunder med god betalingshistorikk.

PS! Dersom du har blitt kunde de siste tre månedene er vi pålagt til å utføre kredittsjekk for at vi skal få lov til å selge produktet på rentefri nedbetaling. Man kan kun kjøpe et produkt per kundeforhold.

Vi selger dessverre ikke Xbox Series X med Xbox All Access på nåværende tidspunkt.

 

Hvordan fungerer Xbox Game Pass Ultimate?

Xbox Game Pass Ultimate inkluderer alle fordelene med Xbox Live Gold, pluss over 100 konsoll- og PC-spill av høy kvalitet.

Ditt 24-måneders medlemskap leveres direkte på din konsoll. Du slipper dermed å taste inn koder og kan enkelt aktivere Xbox Game Pass Ultimate under oppsett eller senere under innstillinger

Når du mottar konsollen og starter opp denne er det bare til å følge anvisningene som kommer opp på skjermen. Du slipper å taste inn koder. Når du aktiverer tjenesten, trenger du din egen Microsoft-konto. Tjenesten utløper etter 24 måneder og må aktivt fornyes dersom du ønsker å beholde den.

Innhold

Følg oss på sosiale medier

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre

Relaterte innlegg:

Stikkord:

Kategorier:

Husk å følg oss i Sosiale Medier!

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre.

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.