Ung mann surfer på nettet sammen med venn på en kafé

Ofte stilte spørsmål om din internettleverandør

Hvem leverer fiber, og hvor finnes det fiber? Hvorfor Altibox, og hvordan fungerer TV-pakken? Spørsmålene er mange, og vi prøver her å svare på det dere ofte lurer på.

Syns du det er vanskelig å finne riktig internettleverandør? Vi vet det kan være slitsomt å finne frem i jungelen av tilbud der ute. Derfor har vi samlet informasjon om Altibox, som er internettjenesten du får dersom du bestiller fiber og internett fra oss. 

Hvem leverer internett der du bor?

Enten du skal flytte, eller bare ønsker å prøve en ny internettleverandør, kan du alltids finne ut hvilke Altibox-partnere som finnes i området. Her finner du ofte stilte spørsmål knyttet til flytting og bytting av internettleverandør;

Jeg skal flytte - kan jeg få Altibox som internettleverandør i mitt nye hjem?

Nyinnflyttet og på let etter den beste internettleverandøren i området? Heldigvis finnes det Altibox-partnere over hele landet, og sjansen er stor for at du finner en av dem rett rundt hjørnet!

Dersom du er usikker på hvilken internettleverandør som leverer Altibox i ditt distrikt, kan du ta en titt på oversikten over partnere her. Partnere av Altibox tilbyr bredbånd, internett og tv-underholdning i ulike landsdeler og på de fleste adresser i Norge og Danmark.

Hvordan finner jeg ut om det finnes fiber der jeg bor?

For å finne ut om du kan få fibernett der du bor, kan du skrive inn adressen din i skjemaet under – da får du raskt en tilbakemelding om det finnes fiber i nærheten.

Melder du interesse tar vi kontakt med deg om hvilken bredbånd vi kan levere til deg. Kan du ikke få fiber akkurat nå så er det likevel mulig vi kommer til ditt nabolag snart. Les mer om hvordan vi bygger ut fiber. Jo flere som melder interesse i ditt nabolag, jo større sjans er det for at vi bygger ut fiber akkurat der.

Hvorfor velge Altibox som internettleverandør?

Er du kunde av en internettleverandør som tilbyr Altibox, kan du nyte godt av lokal trygghet, kombinert med nasjonal toppkvalitet.

Signal er leverandør av fiber i Nord-Norge, hvor vi vedlikeholder og bygger videre infrastrukturen i tråd med dagens og fremtidens behov. Med Altibox på laget, leverer vi også Norges beste innholdspakke på tv og internett. Vinn-vinn for oss, vinn-vinn for deg!

Norges beste TV- og internettleverandør på kundeservice - 11 år på rad!

Norsk Kundebarometer spurte kundene: hvilken leverandør er best på bredbånd og tv? Altibox tronet førsteplassen i begge kategoriene i 2020. Dermed teller partnerskapet 11 år med Norges mest fornøyde tv- og bredbåndskunder, og hele 11 år med Norges mest fornøyde bredbåndskunder. Les mer om hva våre kunder svarte her. 

Altibox som leverandør både på internett og TV

Visste du at Altibox leverer både internett og TV? Har du både óg, får du ikke bare lynraskt fibernett – du får også en innholdsrik TV-løsning med skreddersydd innhold. Med poengene du har inkludert i TV-pakken, velger du selv det du ønsker av valgfrie kanaler, streamingtjenester og mer. 

Les mer om TV-pakke fra Altibox

Under finner du svar på et av våre mest stilte spørsmål om TV-pakke;

Kan jeg velge innholdet i min egen TV-pakke?

Strømmetjenester, kanaler, apper, spill. Alt samlet på et sted, for å få bedre oversikt over alle tjenestene vi tilbyr. Innholdet kan du velge inn med poengene dine, eller du kan laste ned appene fra Google Play.

Med den nyeste dekoderen får du;

  • Kanaler, strømmetjenester, apper og spill – på samme sted
  • YouTube, spill, strømmetjenester og andre apper fra Google Play-butikken
  • Mulighet for trådløs tilkobling
  • Flyttbar tv-dekoder – bruk den både hjemme og på hytta
  • Stemmestyring – snakk til fjernkontrollen
  • 4K og innebygget Chromecast
  • Start forfra, opptak, pause, velg ditt innhold og alt det andre du er vant til

Altibox tv-pakker inkluderer 50-100 poeng til bruk på valgfrie strømmetjenester og kanaler. I tillegg får du de mest populære kanalene, og kan fritt strømme NRK TV, NRK Super og filmtjenesten Godt Norsk.

Hvordan bytte internettleverandør?

Dersom du har en annen internettleverandør fra før, men ønsker deg Altibox, kan du sjekke om vi har fiber i nærheten. Bruk Sjekk-fiber modulen vår på denne siden.

Kan du ikke få fiber akkurat nå så er det likevel mulig vi kommer til ditt nabolag snart. Les mer om hvordan vi bygger ut fiber.

Noe mer du lurer på om din internettleverandør?

Dersom du har andre spørsmål, må du gjerne skrive til oss i et av våre kontaktskjema. Vi svarer deg så fort vi har mulighet! 

2. October 2023

Skal du flytte? Benytt deg av flytteskjema her

Skal du flytte? Benytt deg av flytteskjema her

Skal du flytte? Benytt deg av flytteskjema her

Skal du flytte? Benytt deg av flytteskjema her

Innhold

Følg oss på sosiale medier

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre

Relaterte innlegg:

Stikkord:

Kategorier:

Husk å følg oss i Sosiale Medier!

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre.

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.