Klar for krim? Sjekk årets påskeunderholdning her!

Artikkel fra Altibox

Hva er vel påsken uten krim på TV? La deg underholde av spennende og skremmende mysterier – her har du oversikten over årets beste påskekrim:

Årets høytid blir ikke som den har brukt å vært – og da er det godt at vi kan synke ned i sofaen med god samvittighet.

NRK

 

web-grafikk-tilstaaelsen

Tilståelsen

Årets store påskekrim handler om 22 år gamle Sian O’Callaghan som forsvinner sporløst etter en kveld ute med venner. Politietterforsker Stephen Fulcher, spilt av Martin Freeman, får raskt mistanke om at dette ikke er en vanlig forsvinningssak.

«Tilståelsen » (A Confession) er basert på den sanne historien om en politietterforsker som risikerte karrieren og omdømmet for å fange en drapsmann.

Serien er i seks deler og alle ligger på NRK TV nå.

 

web-grafikk-deadwater

Deadwater Fell

Den skotsk-britiske miniserien handler om allmennlegen Tom Kendrick og hans tilsynelatende perfekte og lykkelige familie. Sjokket blant lokalsamfunnet er derfor stort da Toms kone og tre barn blir drept i en brann, og han blir hovedmistenkt i saken. Etterforskningen avslører imidlertid raskt at dødsfallene inntraff før brannen. Er Tom den skyldige?

Serien er i fire deler og det vises to episoder hver på onsdag 8. april og torsdag 9. april kl. 21.20.

 

web-grafikk-vera10

Vera 

Den temperamentsfulle kriminaletterforskeren Vera Stanhope er tilbake. I den tiende sesongen tar hun og hennes betrodde assistent fatt på fire nye mordgåter i Northumberland. De skal blant annet etterforske mordet på en gjeldstynget gründer som blir funnet død i sitt luksuriøse hjem, og omstendighetene rundt likfunnet av en tenåringsgutt ved et oppdrettsanlegg.

Serien vises i fire deler og sendes hver dag fra fredag 10. april til mandag 13. april kl. 21.55.

 

web-grafikk-superkrim

Superkrim

Det blir krim for hele familien når «Superkrim» vender tilbake med sine årlige påskemysterier. Årets utgave foregår i kulissene hos NRK, hvor kjente og kjære profiler kobles sammen i forskjellige mysterier som skurk, mistenkt eller detektiv.

Sendes daglig på NRK Super kl. 09.50 og på NRK1 kl. 18.50 til og med mandag 13. april. Episodene legges også ut på nrksuper.no, i NRK Super-appen og i NRK TV.

TV 2

web-grafikk-denfjerderytter

Agatha Christie: Den fjerde rytter

Hva er vel bedre enn påskekrim fra krimdronning selv, Agatha Christie? I «Den fjerde rytter» følger vi Mark Easterbrook, en suksessfull antikvitetshandler som sørger over tapet av sin første kone. Når navnet hans plutselig dukker opp på en liste funnet i skoen til en død kvinne, er han fast bestemt på å finne ut hvorfor. Hva var grunnen til at den avdøde kvinnen hadde denne listen? Og hvem er de andre navnene på listen? Undersøkelsene fører ham til tre mystiske gamle damer som bor på vertshuset «The Pale Horse». Etter hvert som flere dødsfall oppstår, begynner Mark å bli mistenksom. Kan alt dette være hekseri, og er han selv utsatt for dette?

Serien vises i tre deler og sendes torsdag 9. april til lørdag 11. april kl. 21.40.

 

web-grafikk-sherlockk

Sherlock Holmes: A Game of Shadows

TV 2 gir oss også et gjensyn med kanskje verdens mest berømte mesterdetektiv, nemlig Sherlock Holmes! Sammen med sin faste følgesvenn, Dr Watson, må Sherlock konfrontere erkefienden, Professor Moriarty, som er like ond som han er vanskelig å fakke. Det blir en intens kamp på liv og død.

Sendes søndag 12. april kl. 23.40.

 

HBO Nordic

The Outsider

Denne originalserien fra HBO er basert på den bestselgende boken av Stephen King med samme navn, og følger politietterforsker Ralph Anderson som har fått i oppgave å etterforske det mystiske drapet på en 11 år gammel gutt. Anderson, som nylig har mistet sin egen sønn, strever med et voldsomt raseri, og rekrutterer den uortodokse privatetterforskeren Holly Gibney til å hjelpe seg. De oppdager snart at saken er svært mer kompleks enn først antatt, og at en rekke mystiske krefter spiller inn.

Hele første sesong (10 episoder) er tilgjengelig på HBO Nordic.

Skjult av snø

Denne svenske krimthrilleren er løst basert på den berømte Thomas Quick-saken. Sjefsinspektør Peter Wendel får i oppdrag å danne et nytt Cold Case-team for å gjenåpne uløste drapssaker, men konflikter og uenigheter innad gjør det til en vanskelig oppgave. Når en ukjent morder hevder at landets mest beryktede seriemorder er en svindler og ikke har begått drapene han er fengslet for, blir Wedel og teamet hans dratt inn i en komplisert sak. Mot seg får de den mektige gruppen av mennesker som en gang fikk den berømte seriemorderen dømt.

Hele første sesong (8 episoder) tilgjengelig på HBO Nordic.

web-grafikk-gaasmamman

Gåsmamman

Sonja lever et sorgløst liv med sin elskede familie. Mannen hennes Frederik sørger for at de har god økonomi gjennom marihuanahandel, noe som ikke er en helt ufarlig bransje, og plutselig tvinges Sonja ut i et livsfarlig spill. Hun får både gjengmedlemmer og politiet på nakken, og vil gjøre alt for å beskytte sine barn. Verdenen hennes blir snudd fullstendig på hodet, og hun vet ikke lenger hvem hun kan stole på.

De tre første sesongene er tilgjengelig i Altibox Film og Serier.

web-grafikk-knivesout

Knives Out

En stjernespekket hyllet til den klassiske mordmysteriumsjangeren. Den suksessfulle krimforfatteren Harlan Throbey blir funnet død på sin herskapelige herregård dagen etter å ha feiret 85-årsdagen med den store, dysfunksjonelle familien sin. Den eksentriske privatdetektiven Benoit Blanc blir hyret inn for å etterforske mordet, noe som skal vise seg å bli en forvirrende affære. Fra Harlans kaotiske familie, til hans trofaste stab av tjenere, må Blanc manøvrere en stram line mellom sannheter, løgner og blindspor for å avdekke sannheten bak Harlans brå død. Her er alle mistenkt!

Filmen er tilgjengelig i Altibox Film og Serier.

 

Innhold

Følg oss på sosiale medier

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre

Relaterte innlegg:

Stikkord:

Kategorier:

Husk å følg oss i Sosiale Medier!

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre.

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.