Liten gutt sitter på huk og leker ved en liten busk med hageredskap

Forbered deg til sommerhagen sammen med oss!

Artikkel fra altibox.no

Nå er endelig sommeren rett rundt svingen! Drøm deg vekk til sol og grønne hager med disse inspirerende hageprogrammene!

For hva er vel bedre enn å tilbringe litt tid til å fikse opp i uteområdet? Om du er som oss – ikke særlig velsignet med grønne fingre, håper vi at disse tv-programmene kan hjelpe deg på veien. Kanskje du kan forvandle en kjedelig hage til en strålende uteplass?

Hagen min – NRK

Den fjerde sesongen av NRKs populære hageserie er i gang for fullt, og i år reiser teamet fra nord til sør i jakten på landets vakreste hager. Vi får blant annet besøke en økologisk hage, en minihage, en terapihage og både strigla og viltre hager. Her er det med andre ord bare fantasien som setter grenser. Vi får også tips fra proffe hagedesignerne og innslag med DYI og matlaging.
Nye episoder hver tirsdag kl. 20.00 på NRK

NRK TV på tv-portalen

Med den nyeste dekoderen fra Altibox er NRK TV og NRK Super integrert i tv-portalen. I tillegg får du ‘start forfra’, ‘programarkiv’ mulighet for å velge inn ‘HBO Nordic’ og flere andre goodies + mye, mye mer!

Tid for hage – TV 2

Åtte nye hager skal totalforandres i årets ‘Tid for hage’ på TV 2. Programleder Kjersti Bergesen og teamet hjelper frustrert hageeiere som ønsker å få orden på hagen sin. Her blir falleferdige og viltvoksende hager forvandlet til uteområder som er en fryd for øyet. Dette programmet er ypperlig om du ønsker å finne gode løsninger og lære mer om hva du kan gjøre for å få en fin uteplass – enten du har en stor eller liten hage, terrasse, balkong eller villahage.
Nye episoder hver søndag kl. 20.00 på TV 2

Hagekampen – NRK

Svensk hagekonkurranse hvor ti deltakere med usedvanlig grønne fingre konkurrerer om hvem som kan skape den vakreste hagen. Her er det ikke mangel på fantasi – og rivalisering – så det er masse av inspirasjon å hente! Hver uke blir en deltaker sendt hjem til bare en hageentusiast står igjen. Hvem er Sveriges største hobbygartner?
Sendes hver lørd. 06.25 på NRK og på NRK nett-tv

Hygge i hagen – NRK2

Svensk hageprogram fullspekket med gode hagetips og inspirasjon. Vi følger programleder Pernilla, kokken Tariq, gartneren John og dekoratøren Malin når de forvandler en gjengrodd hage til et perfekt uteområde. Underveis lærer de oss blant annet hvordan man får planter og trær til å vokse og gro og hvordan man enkelt kan lage original hagedekorasjon.
Sendes mand. – fred. kl. 12.00 på NRK2 og på NRK nett-tv

Grønn glede – NRK nett-tv

En hageserieklassiker fra NRK som gjennom ni sesonger gir seerne gode råd og tips til hagearbeid. Drømmer du om å dyrke dine egne grønnsaker og urter? Eller kanskje du trenger tips til hvordan du kan forvandle et trist gammelt bed til et praktfullt blomsterteppe? Hageekspertene i ‘Grønn glede’ har svaret på det meste som er hagerelatert.
All ni sesongene er tilgjengelig på NRK nett-tv

Monty Dons franske hager og Monty Dons italienske hager – NRK nett-tv

Bli med den britiske programlederen Monty Don til noen av de mest berømte og interessante hagene i Frankrike og Italia, og finn ut hva de forteller om landenes kultur og historie. Selv om disse hagene nok er hakket mer ekstravagante enn det de fleste av oss har både plass, råd og ressurser til å opprettholde, er det jo lov å drømme seg bort!
Begge seriene er tilgjengelig på NRK nett-tv

Innhold

Følg oss på sosiale medier

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre

Relaterte innlegg:

Stikkord:

Kategorier:

Husk å følg oss i Sosiale Medier!

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre.

Signal bredbånd

Sjekk om du kan få fiber fra Signal her:

Sjekk om du kan få fiber her:

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.