Foto: Kirstoffer Lorentzen

Tromsø IL inviterer skoleklasser i Tromsø på kamp!

Signal er sammen med Altibox stolt sponsor av Eliteserien. Da varmer det ekstra å se at TIL, sammen med Altibox og Norsk Toppfotball inviterer alle skoleklasser mellom 1. og 10. trinn til å se TIL-Viking søndag 23. april.

Tromsø IL – Vi vet at at mange barn og unge i Tromsø faller fra, både organisert idrett og kulturelle tilbud. (….) Denne problemstillingen tar vi i Tromsø IL på største alvor som en av byens største kulturaktører.

Slik skaffer du billetter til klassen din:

Læreren sender en e-post til ingar@til.no med informasjon om kontaktperson (navn, e-post og telefonnummer) + hvor mange elever som ønsker å være med på kampen. TIL sender deretter billetter til kontaktpersonen som tar på seg ansvaret for å ta med klassen på kamp.

Vi i Signal syns tiltaket viser et stort samfunnsansvar som bidrar til idrettsglede, samhold og gode opplevelser, og håper at så mange klasser som mulig benytter seg av tilbudet.

Les mer på TIL sine sider.

Innhold

Følg oss på sosiale medier

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre

Relaterte innlegg:

Stikkord:

Kategorier:

Husk å følg oss i Sosiale Medier!

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre.

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.