Filmtips: Utrolig og (sånn cirka) sant

Glad i en god historie? Stikk hånda dypt ned i popcornet og len deg tilbake i sofaen. Her er et knippe god-filmer som er basert på hendelser fra virkeligheten:

 

Secretariat – IMDB 7.2 Disney Movies On Demand

Hesten ‘Secretariat’, følges av eieren sin, som risikerer alt for å gjøre ham til en vinner. Filmen er basert på en fantastisk og sann historie, som er preget av håp, mot og hjertevarme, og passer for hele familien.

 

Invincible – IMDB 7.2 Disney Movies On Demand

Med Hollywood-favoritt Mark Wahlberg i hovedrollen fortelles den inspirerende og sanne historien om en ihuga sportsfan som satser alt på å nå sin høyeste drøm: å spille for favorittlaget sitt. Aldersgrense 12 år.

 

Farvel Bafana – IMDB 7.1  FilmFavoritter

I 1968 sitter Nelson Mandela fengslet på beryktede Robben Island. Fangevokteren James Gregory, en hvit Sør-Afrikansk rasist, får et spesielt ansvar for å holde øye med den berømte aktivisten, og livet hans endres for alltid. Aldersgrense 11 år.

 

De urørlige – IMDB 8.5  FilmFavoritter

Etter en ulykke blir mangemillionæren Philippe lammet fra nakken og ned. I jakten på en ny pleieassistent møter han Driss, som egentlig kun er på jakt etter å beholde trygdepengene sine. Det oppstår et usannsynlig og sjarmerende vennskap mellom de to. Aldersgrense 7 år.

 

The Butler – IMDB 7.2  FilmFavoritter

Cecil Gains er en Afrikansk-Amerikansk butler som i sine 34 år i det Hvite Hus bevitnet flere store politiske hendelser på nært hold. Filmen er basert på historien til Eugene Allen, som jobbet som Butler i det Hvite Hus i en årrekke. Aldersgrense 15 år.

 

The Imitation Game – IMDB 8.0 HBO Nordic

Under 2. verdenskrig prøver det matematiske geniet, Alan Turing, å knekke den uløselige koden til tyskernes Enigma-maskin sammen med en gjeng studenter, lingvister, sjakkmestere og etteretningsoffiserer. Filmen er basert på biografien ‘Alan Turing: the Enigma.’ Aldersgrense 11 år.

 

The Pianist – IMDB 8.5 HBO Nordic

Pianisten følger kampen til en av Europas beste pianister når 2. verdenskrig tar grep om hans hjemland, Polen, og antijødiske lover skiller han og familien hans. Aldersgrense 15 år.

 

Fikk du lyst til å se en av disse filmene?

Med vår nyeste tv-løsning kan du velge inn strømmetjenestene i din tv-pakke, og med Altibox-appen kan du se filmene både på pc, mobil og nettbrett!

 

[vcex_button url=»https://signal.no/» title=»Visit Site» style=»flat» align=»left» color=»red» size=»medium» target=»self» rel=»none»]MELD INTERESSE FOR FIBER[/vcex_button]

Innhold

Følg oss på sosiale medier

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre

Relaterte innlegg:

Stikkord:

Kategorier:

Husk å følg oss i Sosiale Medier!

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre.

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.