To barn tar sats og hopper fra en brygge og ned mot vannet

Antallet Badetasser har doblet seg i sommer!

Badesensoren til Altibox fikk en våt og god start da den ble lansert i fjor. Så god start, at antallet Badetasser i Norge ble doblet denne sommeren.

Artikkel fra Altibox.no

Det var da badesesongen 2019 startet Altibox stod klar med en flunkende ny innbyggertjeneste. En sensor for automatisk måling av badetemperaturer – Badetassen. Nettsiden badetassen.no engasjerte voldsomt og i løpet av fjorårets sommer hadde mer enn 200.000 unike brukere tatt den nyttige tjenesten i bruk.

100 Badetasser er vannsatt

– Nå er vi i ferd med å legge nok en badesesong bak oss. Med 50 + 50 Badetasser allerede vannsatt i Norge, ligger alt til rette for at mange flere vil kunne stifte bekjentskap med tjenesten vår i årene fremover. Det er et stort potensial for videre utvikling i Badetassen og andre sensortjenester vi jobber med.

Det sier direktør for forretningsutvikling og strategi i Altibox, Ane Marte Hausken.

Les mer om Altibox’ sensorsatsing her

– Stor interesse for sensorteknologi

Mens ansatte i kommunedrift før måtte ut til hver enkelt badeplass og måle gradene i vannet, sendes Badetassen nå hver halvtime temperaturen til en skytjeneste. På nettsiden og i appen badetassen.no er det oversiktlig å finne ut hvor badetemperaturen måles og hva den er.

– Det er stor stas når Altibox-partnerne bygger sensornettverk og setter ut flere Badetasser. Da ser vi at vi er en del av noe større som er på gang, sier Torbjørn Nilsen som er prosjektleder for sensortjenester i Altibox.

I Drangedal er det en perle av en badeplass ved Toke Brygge, og det vil Kenneth Sundseth i Drangedal Everk fortelle om til flere ved hjelp av Badetassen.

– Badetassen har vist at det er stor interesse for å sjekke badetemperaturer, kanskje spesielt denne sommeren. Kanskje spesielt siden svært mange ferierte i Norge og været var bra, sier Sundseth, som håper at eksponering via badetassen.no, samt omtale i lokal presse og via Altibox sine sosiale medier vil gjøre at enda flere besøker denne flotte plassen.

Finn din badeplass på badetassen.no

Innhold

Relaterte innlegg:

Stikkord:

Kategorier:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Signal bredbånd

Sjekk om du kan få fiber fra Signal her:

Sjekk om du kan få fiber her: