Signal Altibox beachflagg blåser i vinden med Lovundfjellet og Valplassen i bakgrunn

Badetassen har kommet til Lovund!

Nå kan du sjekke badetemperaturen på Valplassen, Lovund! Velkommen – og god sommer!

Ute i havgapet langs Helgelandskysten finner vi Lovund – ei vakker øy i Lurøy Kommune. På øya bor det rundt 500 fastboende, hvor samfunnet livnærer seg av havet de har rundt seg. Signal tok turen for å oppleve øya vi har infrastruktur på, og ikke minst – for å sjøsette Badetassen. For å vise dere hvor flott de har det på Lovund, har vi laget en liten stemningsvideo fra besøket:

 

Sommerstemning på Valplassen

Hva skjer når et øysamfunn skal sjøsette sensorteknologi for å kunne måle og vise badetemperaturen på nett? Jo, da blir det feststemning på stranda! Slikt engasjement blant sommerglade barn, unge, voksne og eldre har vi aldri sett – det ble intet annet enn en stor suksess!

Forretningsutvikler hos Kystinkubatoren, Julie-Anne Olvik viser stor glede rundt sjøsettingen.

– Vi har en perle av en badeplass på Lovund, som vi ønsker at mange skal få muligheten til å besøke. Det å ta i bruk sensorteknologi for å få automatisk måling av badetemperatur er en tjeneste som jeg tror mange vil sette pris på, forteller Julie-Anne.

– Valplassen på Lovund ligger demt opp, som gjør at vi vil oppnå en noe mer behagelig badetemperatur. Første del av sommeren har vært fantastisk, og vi har hatt mange dager med temperaturer på 18-20 grader i vannet. Da går det an for både liten og stor å nyte vannet og omgivelsene. Velkommen til Lovund og god sommer, smiler hun.

 

Mat, bading og konkurranse

Arrangementet på Valplassen ble arrangert av Kystinkubatoren og Signal, hvor gjestene fikk servert nydelig mat fra Lovundkokken, samt leskende drikker og spennende konkurranser.

– Før Badetassen ble satt ut, engasjerte vi til konkurranse hvor deltakerne skulle gjette vanntemperaturen. Når vi fikk det faktiske svaret, trakk vi en vinner som vant et sett med Google Nest Wifi, forteller leder for Markedsstøtte og Samfunnskontakt hos Signal.

Stine Værang fra Marked i Signal står i kveldssola på Valplassen på Lovund med solbriller på hodet
Stine Værang, leder for Markedsstøtte og samfunnskontakt i Signal Bredbånd

 

I tillegg fikk svømmedyktige deltakere testet ferdighetene sine (og virkelig kjent på temperaturen) når vi kjørte i gang neste konkurranse.

– Da ble det satt ut et større antall flasker med forskjellige premier inni – dette ble en morsom aktivitet med mye engasjement, smiler Stine.

 

Første sjøsetting ved svømming

For første gang i Badetassens historie oppe i Nord – ble den sjøsatt gjennom svømming – øyværinger er kjent for å være noen skikkelig hardtasser – og det levde de virkelig opp til!

Kystinkubatoren svømte ut med Badetassen ved Valplassen på Lovund
Badetassen ble for første gang sjøsatt gjennom svømming – her på Valplassen, Lovund.

 

Ønsker du å vinne en Badetass til din favorittbadeplass?

Signal er på jakt etter den flotteste badeplassen i Nord-Norge, og trenger din hjelp! Derfor vil vi at du skal nominere din favoritt, så er badeplassen med i trekningen om å vinne en Badetass for et år! 

Delta i konkurransen

 

 

Hva er Badetassen?

Badetassen er en sensor som sender oppdatert informasjon flere ganger i timen om temperatur i vannet til en gateway på land. Deretter blir informasjonen automatisk oppdatert på web, slik at alle enkelt kan sjekke temperaturen i vannet før de drar på badeplassen.

Badetassen er et samarbeid mellom Signal, Altibox – og utsettelsen på Lovund er sponset av Stiftelsen Bjørg og Bjørnar.

Les mer om Badetassen

Innhold

Følg oss på sosiale medier

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre

Relaterte innlegg:

Stikkord:

Kategorier:

Husk å følg oss i Sosiale Medier!

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre.

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.