Fiber fra signal til bodø

Signal har rundt 25.000 telefonsamtaler med nordlendinger i året. Vi tar i mot både bestillinger og tekniske spørsmål på Signal kundesenter.

Ved beslutning om utbygging leverer vi – alltid. Signal har levert fiber i Nord-Norge siden 2002 og har lang erfaring med å levere i tøffe forhold i nord. Vi kan vise til flere vellykkede utbyggingsprosjekter i Bodø.

Velg Nord-Norges egen fiberleverandør!

Vi mener at alle burde ha en nordlending. Og nordlendinger burde ha fiber fra Signal. Grunnen er enkel; vi er lokalt tilstedeværelse og har ansatte på flere lokasjoner i Nord-Norge; Bodø, Fauske, Mosjøen, Mo i Rana, Narvik og Tromsø. Vi er den eneste TV- og bredbåndstilbyderen med eget kundesenter i nord, egen teknisk avdeling og egen grave-entreprenør. Vi tar også vårt samfunnsansvar i Nord-Norge på alvor og støtter kultur og idrett lokalt. 

MELD INTERESSE FOR FIBER

Vi bygger kontinuerlig ut fibernettet vårt. Utbyggingen blir gjort i geografiske soner og styres av interessen i hvert enkelt nabolag. Når vi bygger fiber i boligområder er vi avhengige av en viss oppslutning for at dette skal være gjennomførbart.

Ønsker du å få fiber dit du bor kan du legge inn din adresse og postnummer under og melde interesse. Jo flere som melder interesse i ditt nabolag, jo større er sannsynligheten for at vi kan bygge ut fiberbredbånd til ditt hjem.

Altibox kampanje

Altibox Standardpakke til kun kr 999,- pr mnd.

De første 3 månedene er kostnadsfri, du sparer kr 2997,- det første året. I tillegg fjerner vi etableringsavgiften for de som utfører egeninnsats. Du sparer dermed kr 1400,-.

Pakken inneholder:

  • Altibox Fiberbredbånd 900/900Mbps det første året.
  • Nye Altibox TV
  • Programarkiv og Start forfra
  • 500 timers opptak i «skyen».
  • 50 poeng som kan brukes på valgfritt innhold

*Hastighet 900/900 gjelder første 12 mnd etter oppkopling. Deretter 500/500Mbps.

Status utbygging

FASE 1: BESTILLING

FASE 2: PLANLEGGING

FASE 3: UTBYGGING OG EGENINNSATS

FASE 4: INSTALLASJON

FASE 5: BRUK OG KUNDESERVICE