skip to Main Content

Fase 2: Vasslia og Støver

Da er vinteren i anmarsj, og på grunn av frost og tele i bakken må vi parkere gravemaskinene for i år. Dette betyr at vi ikke får påbegynt graving i området Vasslia og Støver før mot våren 2019.

Vi ønsker å takke for deres tålmodighet, og ser frem til våren da fremdriften kan fortsette. Hvis noe er uklart skal du ikke nøle med å kontakte vårt Kundesenter .

24. oktober 2018: Vi har gleden av å meddele at vi har besluttet å bygge ut med fiberbredbånd i området Vasslia og Støver. Tusen takk til dere som har bestilt og gjort dette mulig.

Vi er nå ferdig med gravingen i Bjørndalslia og er godt igang med de andre utbyggingsområdene i Bodø.  Likevel; som de fleste nordboere vet: «Winter is coming»! Vi vil gjøre vårt ytterste for å få levert til flest mulig før frosten kommer, men dessverre rår vi ikke over årstidene. Vi estimerer gravestart i Vasslia og Støver våren 2019.

Har du ikke bestillt ennå? Det er ikke for sent. Ikke nøl med å ta kontakt med vårt Kundesenter på tlf.nr.: 754 30 500 eller meld din interesse her.

Back To Top