skip to Main Content

Fase 3: Bjørkåsen

Mannskap og maskiner er nå klare til å bygge ut Bjørkåsen med ekte nordnorsk fiberbredbånd. Vi venter nå kun på en tilbakemelding fra kommunen, og regner med at dette er på plass i løpet av uka. Vi gleder oss til første spadetak!

15.04.2019: Våren er i anmarsj og fiberutbyggingen i Bjørkåsen nærmer seg med stormskritt. Vi vil starte med gravearbeidene i begynnelsen av mai. Graveentreprenør i området vil være Trasè AS.

I forbindelse med fiberutbyggingen vil vi avholde et informasjonsmøte for beboerne i Bjørkåsen. På møtet vil vi være representert med flere av våre avdelinger, slik at du kan få svar på de spørsmålene du sitter inne med. Kom innom for en hyggelig prat om eksempelvis Altibox TV- og fiberbredbånd, utbygging, gravetrasé eller installasjoner.

UTBYGGINGSMØTE

Dato: Onsdag 24. april 2019

Sted: Signal Bredbånd, Per Helgesens vei 99

Tidspunkt: Kom når det passer best for deg mellom kl. 17:30-19:30

For å sikre raskest mulig fremdrift starter vi nå også opp med forhåndsinstallasjoner hos de som har bestilt. Dette innebærer at vi kobler opp utstyret innvendig i boligene, selv om det gjenstår gravearbeider før vi får fibersignalet frem til husveggen. En vil derfor ikke ha tilgang til Altibox-tjenestene etter forhåndsinstallasjonen, men tjenestene vil kunne aktiveres raskt når gravearbeidet er ferdigstilt. De det gjelder vil bli kontaktet av montør fra Haneseth AS etter påske, slik at nøyaktig tidspunkt for installasjon kan avtales. Montøren vil sammen med deg finne den beste plasseringen av hjemmesentralen i din bolig, men det er fint om du har gjort deg opp noen tanker om hvor du helst vil ha den allerede før vedkommende kommer.

Dersom du ikke har bestilt enda, anbefaler vi at du gjør det nå før montørene besøker feltet for innvendige installasjoner. Du kan melde interesse for fiberbredbånd til din husstand her.

Håper vi ser deg på utbyggingsmøtet!

 

Back To Top