skip to Main Content

Alle burde ha en nordlending

Over 25.000 nordnorske hjem har fibernett fra Signal. I år graver vi fiber til cirka 3.500 hjem og bedrifter i nord.

Fiberbredbånd til ditt boligprosjekt

Hvilke forventninger har kjøper til en ny bolig? Med fiber levert av Signal og produkter fra Altibox sørger dere for at kjøpers krav til en moderne bolig innfris, og bidrar til å differensiere dere fra bruktmarkedet.

Med fiberbredbånd fra Signal sørger du for at boligene innfrir beboers forventning til moderne infrastruktur. Vi leverer kollektive avtaler til meget gunstige priser, og hjelper deg med å finne løsningen som passer best for ditt prosjekt.

Med Altibox får fremtidige beboere den beste og mest moderne løsning for TV, fiberbredbånd og hjemmetelefon. Med et stort produktspekter og konkurransedyktige priser, kan vi gi beboerne en helt optimal digital hverdag.

Ved å inkludere oss tidlig i planleggingen kan vi hjelpe deg å finne de beste løsningene for ditt nybygg. Vi kan bistå deg i alt fra produktvalg til infrastrukturvalg inn i hver enkelt boenhet. Med oss kan du være trygg på at kunden blir fornøyd med sine digitale tjenester. Vi tar oss også av en-til-en kommunikasjonen med sluttbruker.

Bli Kunde

Bli kunde

Ta kontakt med oss i Signal hvis du ønsker fiberbredbånd fra Altibox til ditt boligprosjekt i Nord-Norge.

Telefon: 75 43 05 00
E-post: salgbrl@signal.no

Kontakt oss for fiber til ditt boligprosjekt

Ta kontakt med en av våre selgere før byggeprosessen av et nybygg er i gang slik at vi kan levere alt ferdig montert til innflytting.

Odd-Gunnar Moe
Valter Jacobsen

Valter Jacobsen

Salgssjef / KAM Borettslag, Nordland
Mats Warvik

Mats Warvik

Selger, Troms og Finnmark

Aktuelt fra Signal

illustrasjon_alle_v4_Boligutbygger

Boligutbygger

Back To Top