Mann i refleksjakke står fremfor lastebil merket med Dahl Maskin
Ole Dahl, daglig leder i Vardegruppen på Fauske.

Vardegruppen, Fauske: – Endrer ikke på det som fungerer!

– Det er særlig to ting som må være på plass når en familie flytter inn i sitt nye hus eller leilighet. Det er søppelkasser for å ta unna emballasjen fra flyttelass, og det er bredbånd og TV, forteller Ole Dahl, daglig leder i Vardegruppen på Fauske.

For boligutbyggeren Vardegruppen har fiberkabel fra Signal Bredbånd blitt standard leveranse i alle bygg de setter opp. Det begynner å bli mange. Siden 2010 har Vardegruppen, tidligere kjent som Dahl Bygg, bygd over 200 boliger for videresalg og utleie.

Internett og TV i et hus er i dag like selvfølgelig som strøm, varme og vann.

Fiber er standard leveranse

– Alle som flytter inn i boligene vi bygger, får bredbånd og TV-løsning fra Signal og Altibox. Vi spør ikke kundene engang, forteller Ole Dahl.

Det er lenge siden at å legge inn fiber med TV og internett var ansett som “luksus”. Internett og TV i et hus er i dag like selvfølgelig som strøm, varme og vann. I takt med at både behovet og bruken av bredbånd er mye større enn for få år siden, har utviklingen i internetthastigheter og kapasitet økt kraftig. Med fiberbredbånd fra Signal Bredbånd er både husstander og bedrifter rustet for behovet de vil ha i fremtiden.

Vardegruppen bruker ikke unødig tid på det som fungerer godt. Det er beste praksis som gjelder. Tid er penger, og da blir det effektive og enkle prosesser for å velge det som fungerer. Ole Dahl endrer ikke på det som fungerer.

Handler lokalt

– Vi er en lokal aktør som vil handle lokalt. At næringslivet på Fauske går bra, gjør behovet for flere boliger større. I neste runde gir det oss levebrødet vårt, reflekterer Ole Dahl.

Samarbeidet mellom Vardegruppen og Signal Bredbånd startet i 2010.

Les mer og kontakt Signal for fiber til ditt boligprosjekt

Plug and play

Det er fast prosedyre at fiberkabelen fra Signal legges inn i husene sammen med strømkabelen.

Ole Dahl beskriver et samarbeid med Signal som fungerer knirkefritt fra et byggeprosjekt er på skissestadiet, til bygget står ferdig og den forventningsfulle beboeren har flyttet inn i boligen sin.

– Med Signal er det så enkelt. Det bare fungerer, understreker Ole Dahl.

Router, dekoder og fjernkontroll ligger klar i boden eller teknisk rom, sammen med innloggingskoden. Det er bare å logge seg på og streame yndlingsserien, for dem som vil. Eller vise frem drømmeleiligheta til venner og bekjente ved å sende direkte på Instagram Story, Facebook eller Snap.

Fiberskap, Wallyskogen i Fauske
I sommer sto 10 boliger ferdige i Wallyskogen sentralt i Fauske sentrum. Boligfeltet er pent beplantet og har delikate, avstemte farger, satt av Vardeguppens egen fargekonsulent. Strøm og fiber legges sammen og inn i skapet på husveggen.

Ring Signal!

For en utbygger som Vardegruppen oppleves det som trygt å ha samarbeidspartnere som fungerer godt, samarbeidspartnere som er like opptatt av å gi gode kundeopplevelser som dem selv.

For Vardegruppen er det så enkelt å si til kundene at de kan ta kontakt med Signal om det skulle være noe med internettet eller TV-løsningen. Da vet Ole og kollegene at kundene får hjelpen de trenger.

Vardegruppen er fornøyd med at Signal og Altibox er kåret til den internett- og TV-leverandørene som både privat- og proffkundene er mest fornøyd med i ni år på rad, ifølge EPSI Rating, leverandør av kundetilfredshetsanalyse.

– Med fiberaksess fra Signal avtaler kundene farten på bredbåndet og TV-pakken direkte med Signal. De som ikke vil ha bredbånd eller TV trenger ikke aktivere tjenesten, enkelt og greit, beskriver Ole Dahl.

Lokal og nær på Fauske

Det er en fordel at Signal har eget kontor på Fauske. Ole Dahl erfarer at det fortsatt er mange kunder som setter pris på å få snakke med noen og å få hjelp på et kontor.

– For mange er telefon, e-post og kontaktskjema vel og bra, men å kunne møte opp et sted og få hjelp betyr mye for mange. Signal sin tilstedeværelse lokalt på Fauske og hjelpen de gir kundene, gjør dem unik, mener Ole.

Mye boligbygging på Fauske

De blåser en positivitetsvind over Salten og Fauske om dagen. Det betyr mye nybygging. Vardegruppen med 38 medarbeidere har blitt en betydelig utbygger, og vil de neste månedene ferdigstille 50 boliger i Fauske og Sørfold kommune.

Siden etableringen i 1995 har gründer Ole Dahl utviklet bedriften til å bli en solid utbygger. I tillegg til å bygge boliger for salg, består Vardegruppen av et utleieselskap, en maskinentreprenør og en bedrift som jobber kun med å tilpasse boliger til beboere med ulike funksjonshemminger eller krav.

En telefon til Signal senere, hadde kunden både bredbånd og TV.

Kunden som fikk seg en ekstra helg på hytta

Ole Dahl forteller om den dagen han ble ringt opp av en kunde som spurte om de kunne flytte arbeidsbrakka som sto på tomta hans.

– Joda, det kan vi selvsagt. Skulle bare mangle, sa Ole, og spurte om det var en grunn til at brakka måtte flyttes nå. Han fikk til svar at kunden hadde leid seg minigraver til helga for å grave grøft til fiberkabel.
– Har ikke du fått lagt inn fiber allerede, spurte jeg. Det trodde han ikke han hadde.
Ole kjørte ut, og i teknisk rom fant han både ruter og dekoder.

– En telefon til Signal senere, hadde kunden både bredbånd og TV. Gjett om han var glad og fornøyd over å kunne reise opp på hytta i stedet for å grave grøft. Penger sparte han og!

Ta kontakt med oss i Signal hvis du ønsker fiberbredbånd fra Altibox til ditt boligprosjekt i Nord-Norge.

Ole Dahl, daglig leder Vardegruppen, i en av leilighetene i Vollgata
Fiber er også på plass i de 6 utleieboligene som bygges i Vollgata. Leilighetene er klare for innflytting til våren.

Innhold

Følg oss på sosiale medier

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre

Relaterte innlegg:

Stikkord:

Kategorier:

Husk å følg oss i Sosiale Medier!

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre.

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.