Barn i klatrepark

En viktig støtte for fosterbarn i Finnmark

Norsk Fosterhjemsforening Finnmark har lenge skapt aktiviteter og møteplasser for barn og ungdom i fosterhjem – Vi ønsker å skape mange flere slike arrangementer fremover.

Artikkel: Edvard Møkleby

 

Norsk Fosterhjemsforening er en aktiv pådriver for å heve kvaliteten på alle plan innen fosterhjemsomsorgen. Trine Stav Rushfeldt, leder for Norsk Fosterhjemsforening Finnmark har lenge være med å organisere disse samlingene.

– Vi har på tidligere arrangement fått tilbakemelding om at det å møte andre i samme situasjon er uvurderlig for både fosterbarn, ungdom og fostersøsken, forteller Rushfeldt. Man trenger ikke forklare eller være redd for å skille seg ut, samt at alle forstår uten å stille vanskelige spørsmål. Gjennom dette håper vi å ruste barn og ungdom til å mestre bedre og være tryggere på seg selv som barn og ungdom i fosterhjem i møte med barnehage, skole, fritidsaktiviteter, osv.

 

Trine Stav Rushfeldt
Bilde: Trine Stav Rushfeldt, leder for Norsk Fosterhjemsforening Finnmark

 

Takker for støtten

Gjennom støtten fra tildelingsordningen Signal Gnist har Norsk Fosterhjemsforening Finnmark muligheten til å holde flere flotte arrangementer.

– Vi i Norsk Fosterhjemsforening Finnmark takker for støtten som har vært med på å finansiere deler av Ungdomssamlinga vår og paintballtreff, sier Rushfeldt. Klatrepark, bowling, fletting av tinntrådarmbånd og masse sosialt var med på å gi en flott Ungdomssamling. Paintball var også gøy for alle som deltok på det.

 

Søk støtte gjennom Signal Gnist

Trenger ditt lag eller forening en gnist for å få fart på stjerneskuddene?
Signal Gnist deler fire ganger i året ut midler til konkrete prosjekter i barne- og ungdomsforeninger, klubber eller lag opp til 18 år. Midlene er opprettet for å stimulere mangfoldet av organiserte barne- og ungdomsaktiviteter i Nord-Norge.

 

Les mer og søk

Innhold

Følg oss på sosiale medier

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre

Relaterte innlegg:

Stikkord:

Kategorier:

Husk å følg oss i Sosiale Medier!

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre.

Signal bredbånd

Sjekk om du kan få fiber fra Signal her:

Sjekk om du kan få fiber her:

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.