Kjetil S. Paulsen fra Barlindhaug Eiendom og Mats Warvik fra Signal Bredbånd står sammen foran prosjektet, Fløylia
Kjetil S. Paulsen (til venstre), prosjektsjef i Barlindhaug Eiendom og Mats Warvik (til høyre), avdelingsleder BRL salg, Tromsø i Signal Bredbånd står sammen foran prosjektet, Fløylia

Fløylia – En ny og moderne bydel, like utenfor Tromsø

6 minutter utenfor Tromsø sentrum finner du Fløylia, et nytt nabolag som utvikles for å være sosialt og inkluderende. Her vil du ha alt du trenger og forventer av en ny bydel – pluss litt ekstra.

Video/bilde: Frida Bringslimark/Edvard Møkleby, tekst: Edvard Møkleby

Fløylia utvikles av blant annet Barlindhaug Eiendom, en av 3 eiere av Fløylia AS. Området skal bli 750 flotte nye boliger. Det blir alt fra en-, to- og firemannsboliger i alle forskjellige typer og størrelser for dekke et mangfold av behov. Her vil det ikke være mangel på lokale tilbud og flotte turmuligheter, like i nærheten. Boligene selges i høyt tempo ettersom Fløylia har blitt et populært boligområde.

 

Intervju med Kjetil S. Paulsen, prosjektsjef i Barlindhaug Eiendom

 

Ikke bare boliger

I tillegg til boenheter bygges det store lekeplasser, grønne lunger og møteplasser for store og små. Her kommer det til og med en egen skibakke med trekk. I tillegg bygges det både dagligvarebutikk og treningssenter. Les mer om Fløylia her for å se de lokale tilbudene som prosjektet har å by på.

 

Velger fiber fra Signal

Fløylia valgte Signal som tv- og internettleverandør fordi de er ute etter at kundene deres får den beste kvaliteten. Her valgte de Signal fordi de har en stabil leveranse hele tiden som de også forventer skal være der. Med hele 9 lokale kontorer i Nordland, Troms og Finnmark er vi lett tilgjengelig samtidig som vi har mulighet til å gi en rask og god service.

 

Underholdning til alle

Med bredbånd fra Signal vil kundene kunne motta Altibox med alt av tilbud innen tv og strømmetjenester. Her kan alle velge tjenester som passer best til sitt eget behov innen TV og bredbånd. Les mer om valgmuligheter for borettslag her. Med stabil leveranse av bredbånd og gode valgmuligheter innen tv- og strømmetjenester er det kanskje ikke så rart at vi er kåret til å ha de mest fornøyde kundene hele 12 år på rad.

 

Sjekk om du kan få fiber

Innhold

Følg oss på sosiale medier

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre

Relaterte innlegg:

Stikkord:

Kategorier:

Husk å følg oss i Sosiale Medier!

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre.

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.