To Signal ansatte ved firmabil
Foto: Mediaveien

Lærling slukket bredbåndet til en boligblokk i Tollervika

Lærlingen Marcus kuttet feil fiber, noe som slukket en stor boligblokk i Tollervika. Det ble en del ekstra jobb, men det gikk bra til slutt.

Video/bilde: Mediaveien, tekst: Edvard Møkleby

Som lærling er man ny og kan forståelsesfullt ikke like mye som de som har jobbet en del med bransjen. Da er det fort gjort å gjøre feil, noe som akkurat Marcus opplevde. Selv om det ble en del ekstra arbeid den dagen ble situasjonen i ettertid sett på med latter. Man er tross alt under en læringsperiode og da må det være forståelig at man kan gjøre feil. Les mer under om hvordan Marcus har opplevd det å være lærling i Signal.

 

Film med Marcus L. Isaksen, Lærling Signal Bredbånd, avdeling Alta

 

Godt tatt imot

«Da jeg begynte i jobben på Signal ble jeg godt tatt imot. Folk er inkluderende og har forståelse for at jeg er ny. Jeg fikk selvfølgelig høre det da jeg gjorde feil, men likevel fikk jeg jobbe videre som lærling. Miljøet på jobb er bra og vi har god dialog og samarbeid, noe som er viktig i denne bransjen ettersom den er i stadig i utvikling. Det beste er kanskje det å kunne prate litt mer «casual» med kolleger.»

 

Valgte først elektriker, men endret retning

«I starten valgte jeg å bli elektriker. Dette ble fort kjedelig ettersom det består av flere repetitive oppgaver. Etter hvert innså jeg at telekommunikasjon var den rette linjen for meg. Da var det bare å gå tilbake og ta VG2 om igjen. Faget er ufattelig spennende og gir mulighet til å jobbe med en mer varierende hverdag. Vi var kun to på skolen som valgte denne linjen og ingen av oss har angret på det.»

 

En bransje i stadig utvikling

«Det beste med å jobbe for Signal er at det er et innoverende selskap som satser langsiktig. Det er stadig under utvikling og kommer med nye og bedre løsninger hele tiden. Dette byr på flere nye og spennende utfordringer. Da er det godt å ha et nettverk med kollegaer som virkelig kan det de jobber med. Arbeidshverdagen blir forskjellig for hver dag, noe som gjør dette til en spennende bransje å jobbe i.»

 

Det beste med jobben

«Det beste med jobben må være å hele tiden møte nye folk. Du lærer å kjenne folk på en helt annen måte enn du gjør til vanlig. Man må selvfølgelig ta hensyn til at folk ikke vet hvordan ting fungerer. Da kan du hjelpe dem med problemer og lære bort nye funksjoner, noe som er både gøy og givende.»

 

Jobb i Signal

I dag har vi til sammen 29 montører inkludert 4 lærlinger. Vi er stadig under utvikling og er derfor på utkikk etter flere ansatte.  Har du eller kjenner du noen som har interesse for denne bransjen? Se oversikt over ledige stillinger eller send inn en åpen søknad.

 

Sjekk om du kan få fiber

Innhold

Følg oss på sosiale medier

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre

Relaterte innlegg:

Stikkord:

Kategorier:

Husk å følg oss i Sosiale Medier!

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre.

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.