Golfbanen i Alta har hatt stor suksess siden åpning i 2010
Foto: Alta Golfklubb

Stor suksess i Altas egne golfanlegg

På Kvenvikmoen i Alta har det siden 2010 vært store aktiviteter på golfbanen. I dag har klubben om lag 225 aktive medlemmer som kan boltre seg i både frisbee, fotball og minigolf.

Med så stor pågang på banens utstyr, hadde klubben behov for nye frisbeer. Derfor fikk de i høst støtte gjennom Signals tildelingsprogram, Gnist!

– Dette var veldig hyggelig! Vår aktivitetspark med frisbee, fotball og minigolf er blitt en kjempesuksess. Vi er om lag 580 personer i voksen alder, og minst tre ganger så mange av barn, ungdom og studenter! Bruken går altså hardt ut over utstyr vi låner ut gratis, forteller daglig leder, Roar Johansen.

Alta Golfklubbs bane viser til stor suksess blant medlemmene
Foto: Alta Golfklubb

En allsidig sport

Alta Golfklubb omtaler sporten som en sosial og trivelig idrett, hvor du får både naturopplevelser og trening med på kjøpet. Samtidig krever det trening for å bli god. Derfor har golfklubben satt opp kurs som gjør det mulig å bli opplært og få gode tips i startfasen.

«Med ny ordning og retningslinjer for nybegynneropplæring fra Norges Golfforbund innebærer det 12 timer kurs, hvor minst 9 timer foregår utendørs. De resterende tre timene fokuserer på sikkerhet og oppførsel på golfbanen» skriver Alta Golfklubb.
En slik ordning senker terskelen for å komme i gang – noe golfklubben ønsker at enda flere skal gjøre.
Les mer om Alta Golfklubb her

Barna koser seg på Alta Golfklubb
Foto: Alta Golfklubb

Søk støtte gjennom Signal Gnist

Trenger ditt lag eller forening en gnist for å få fart på stjerneskuddene?

Signal Gnist deler fire ganger i året ut midler til konkrete prosjekter i barne- og ungdomsforeninger, klubber eller lag opp til 18 år. Midlene er opprettet for å stimulere mangfoldet av organiserte barne- og ungdomsaktiviteter i Nord-Norge.

Søk støtte gjennom Signal Gnist her!

Innhold

Følg oss på sosiale medier

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre

Relaterte innlegg:

Stikkord:

Kategorier:

Husk å følg oss i Sosiale Medier!

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre.

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.