Skyttere i Alta Skytterlag ligger klare for å sikte på målskiven

Alta Skytterlag har ventelister med spente, skyteglade barn og unge

Skytegleden sprer seg raskt hos barn og unge i Alta – barn og unge står på venteliste og tripper mens de venter på oppstart

I Alta er aktiviteten på skytebanen vanligvis høy. Selv om tidene er krevende, er lysten og viljen godt tilstede – og interesserte barn og ungdom står på ventelistene for å få delta. I høst fikk skytterlaget tildelt midler gjennom Signal Gnist, til innkjøp av nytt utstyr som skal bidra til mer aktivitet på banen. 

 

Gjør det beste ut av situasjonen

Epidemien har satt sitt preg også i skytterlaget. Med smitteverntiltak som innebærer en viss avstand, er det slett ikke enkelt å gjennomføre opplæring av nye skyttere – derfor er aktiviteten betydelig redusert. 
 
– I skyteopplæringen må vi være veldig tett innpå, både for å lære avtrekk, knepping, tilpasse utstyr og slikt. Derfor er det per i dag kun de som er selvhjulpen som kan møte på trening, forteller Line Andersen fra Alta Skytterlag.
 
– Ungdomsutvalget håper at alle er tålmodige og at vi ikke mister alt for mange av våre unge skyttere. Vi ønsker å fortsette med å ha et godt tilbud til barn og ungdom i kommunen, for dem som ønsker å være med i skytesporten, selv om det er krevende å få til i dag, forteller Andersen. 
 
Skytetrening i Alta Skytterlag

 

Sikter mot NNM i 2023

På en normal trening pleier det å være rundt 30 ungdommer på oppmøte. Det er noe Alta Skytterlag håper å normalisere igjen til neste høst. 
 
– Inntil da gjør vi det beste ut av situasjonen. Laget satser for fullt mot 2023, da vi skal arrangere NNM – et stort mesterskap med mange hundre skyttere i alderen 10 og oppover, meddeler Andersen. 
 
 

Søk støtte gjennom Signal Gnist

Trenger ditt lag eller forening en gnist for å få fart på stjerneskuddene?

Signal Gnist deler fire ganger i året ut midler til konkrete prosjekter i barne- og ungdomsforeninger, klubber eller lag opp til 18 år. Midlene er opprettet for å stimulere mangfoldet av organiserte barne- og ungdomsaktiviteter i Nord-Norge.

Les mer og søk her

Innhold

Følg oss på sosiale medier

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre

Relaterte innlegg:

Stikkord:

Kategorier:

Husk å følg oss i Sosiale Medier!

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre.

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.