Utsikt fra Keipen og Grytetippen på Senja

DEL 2: La oss vise deg Nord-Norge! Turtips fra Signalfamilien

DEL 2: Senja

Tekst: Frida Bringslimark, Markedskoordinator

Du lurer kanskje på hvorfor vi som fiberleverandør, ønsker å gi deg turtips?
Vi er naturligvis svært stolte over å ha fiberinfrastruktur og levere bredbånd i store deler av Nord-Norge. Samtidig er vi veldig stolte over noe vi alle har til felles – naturen vår. Ved våre 9 lokalkontorer sitter det mange kollegaer som har et bankende hjerte for friluftsliv. Så – la oss vise deg vårt Nord-Norge! ❤️

NB: Alle tipsene er hentet inn fra våre kollegaer. Vi har ikke vært over alt – men vi viser deg gladelig våre egne turfavoritter, basert på erfarte turer og opplevelser! ⛰ 

Senja

– Senja er etter hvert blitt et veldig populært reisemål for både nordmenn og utenlandske. Her får man voldsomt med naturopplevelser og inntrykk på kort tid. Og et hav at fjelltopper å besøke. Jeg har ikke vært på brøkdelen av dem, forteller Tom Sverre Nikolaisen, Senior Nettverksutvikler i Signal avd Senja.

Å kjøre rundt øya tar noen timer, og turmulighetene er mange. 

 

Segla (639 moh)

En av Senjas populære fjelltopper er Segla. Den har en fjellside på hele 639m – rett ned i havet. Toppen har for mange blitt et kjent bilde av de spektakulære fjellene du kan finne langs Senjas ytterside. 

Langs turen får du utsikt mot Mefjorden, og på toppen ser du 

Tipsgiver: Senior Nettverksutvikler – Tom Sverre Nikolaisen, avd Senja

Keipen (938 moh)

Keipen er 938 meter over havet, og har en av de fineste utsiktene på øya. Ikke langt unna toppen av Keipen, kan du også ta deg turen innom toppen Grytetippen, som ligger kort vei unna.

Utsikt fra Keipen og Grytetippen på Senja

Breitinden (1001 moh)

Breitinden er Senjas høyeste fjell, med 1001 meter over havet, og byr på en utfordrende tur. Mefjorden strekker seg fra foten av fjellet og utover forbi mot storhavet. På toppen venter en spektakulær utsikt på alle kanter!

For deg som holder deg i lavlandet

På Senja er det mye å oppleve – også på bakkenivå. Liker du ikke fjelltur, kan flotte sandstrender, båtopplevelser, hvalsafari, sykletur rundt øya, camping, telting eller fisketur i dusinvis av vann. 

Noen favoritter langs veien;

  • Gulldassen
  • Sykkeltur langs Nasjonal Turistveg. La Kystruten føre deg gjennom de mindre traffikerte veiene langs kysten og opplev de flotte fjelltoppene fra sykkelsetet.
  • Fisketur. Prøv lykken og få torsk, sei, hyse, steinbit, uer eller kveite på fiskekroken. Ute på havet kan du til og med være heldig å få et glimt av havørna, nise eller sel!
  • Unik overnatting. Overnatt i en av Senjas mer unike overnattingssteder. Dome, tårnet, fyret eller Skipperstua. 

Innhold

Følg oss på sosiale medier

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre

Relaterte innlegg:

Stikkord:

Kategorier:

Husk å følg oss i Sosiale Medier!

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre.

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.