Signal Gnist bannerbilde

Disse fikk tildelt midler gjennom Signal Gnist 2023

Denne gangen har vi valgt ut to mottakere av Gnist-midler. Vi gratulerer Bossekop Ungdomslag (Alta) og Mørkved Sportsklubb(Bodø)!

Bossekop ungdomslag

Bossekop ungdomslag (BUL) er et fleridrettslag i Alta. BUL består av flere undergrupper som er barneidrett, fotball, håndball, langrenn, skiskyting, og skøyter.

Bossekop ungdomslag har søkt om midler for draktsett til et av sine lag. De ønsker å bidra til å utjevne de sosiale forskjellene ved å unngå egenandel for drakter, og det syns vi er et flott tiltak for de unge. Vi ønsker dere lykke til med splitter nye drakter med navn og nummer på ryggen!

Mørkved Sportsklubb

Mørkved Sportsklubb er en klubb som verdsetter sosialt ansvar høyt og arbeider aktivt for å inkludere de som av ressursmessige årsaker normalt holdes utenfor idretten.

Mørkved Sportsklubb styres av verdiene Utvikling, Grensesprenging, Glede og Inkludering og sammenfattes til UGGI.

Mørkved Sportsklubb søkte om midler til gjennomføring av sin årlige sommercamp, UGGI Sommercamp. UGGI står for Utvikling, Glede, Grensesprenging og Inkludering. Dette er verdier som vi kan stille oss bak, og vi er veldig stolte over å gi et bidrag til dette arrangementet. Lykke til med årets sommercamp!

Takk til alle som har søkt

Tusen takk til alle som har søkt om Gnist-midler i år.

Innhold

Følg oss på sosiale medier

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre

Relaterte innlegg:

Stikkord:

Kategorier:

Husk å følg oss i Sosiale Medier!

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre.

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.