Ungdom på LAN

LAN-party på Herøy ungdomsklubb

Sosialt møtepunkt for ungdommen.

LAN-party har i flere år vært «en ting». Spillinteresserte har møttes for å spille sammen og utnytte fordelene med å være knyttet sammen direkte for å bedre kvaliteten på nettverksspill. Nå til dags har de fleste så gode nettverkslinjer hjemme at man skulle tro LAN var utrydningstruet, men det er nok heller det motsatte som er sant. LAN-party er minst like, om ikke mer populære i dag enn tidligere og er en sosial samlingsarena for barn, unge og voksne som er interesserte i dataspill.

Dette vet også ungdomsklubben i Herøy som nå har arrangert LAN-party for ungdomsskoleelevene på Herøy, og vi har vært så heldige å få sponse dem med superraskt internett!

Fokus på smittevern

Det er ikke første gang det arrangeres LAN på Herøy, og tidligere har det også vært åpent for deltakere både fra Herøy og fra nabokommunene.
Grunnet de gjeldene smittevernreglene lot ikke det seg gjøre, men det satte ikke en stopper for ungdomsklubben.

– For å være i tråd med smittevernreglene ble det denne gangen kohortbasert LAN i tre omganger for 8., 9. og 10. klasse. Vi krysser fingrene for at vi kan samle flere neste gang, sier kultur og miljøarbeider Mats Aspaas til Herøyfjerdingen.

Populært tiltak

Sosiale sammenkomster har det ikke vært overflod av det siste året, og det virker som ungdommene setter pris på tiltaket. Rundt 20 stykk deltok på LAN da det var 8. klasse sin tur, og de var svært fornøyde med den raske og stabile internettlinja.

Trenger du raskt og stabilt nett til ditt LAN?

Signal er stolt sponsor av både små og store LAN, og bidrar med høye hastigheter til LAN som arrangeres der hvor vi har fiberbredbånd. Den aktuelle dagen skrur vi opp farten på linjene slik at dere kan få den aller beste online-opplevelsen. Husk å send oss søknad om oppgradering i god tid før LANet skal avholdes – minst 5 uker i forveien.

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt på sponsing@signal.no

Innhold

Følg oss på sosiale medier

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre

Relaterte innlegg:

Stikkord:

Kategorier:

Husk å følg oss i Sosiale Medier!

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre.

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.