Signal fornyer sponsoravtale med Bossekop UL! 

Vi er stolte over å meddele at vi fornyer sponsoravtalen med Bossekop UL i Alta. 

Som internettleverandør er vi veldig opptatt av å støtte lokalsamfunnet i de områdene vi leverer tjenester. Vi fornyer nå sponsoravtalen med Bossekop Ungdomslag (BUL) og ser frem til videre samarbeid. 

Signal ser innvirkning BUL har i lokalsamfunnet, spesielt for barn og unge.  

BUL satser stort på barneidrett og har mellom 250 til 300 barn i aldersgruppen 6-10 år på trening i løpet av året i tillegg til aldersbestemte aktiviteter. De har søkelys på treningsglede blant barn og unge og tilbyr idrett i form av fotball, håndball, ski, skiskyting og skøyter både for barn og senior. 

-Vi er nettopp kommet ut av et annerledes år med lite aktivitet jevnt over. 2021 har startet i samme spor, men vi krysser fingrene for at vi kommer i gang med turneringer og cuper til høsten, sier Rune i BUL. 

 

Fakta om klubben 

  • Klubben ble stiftet i 1912 
  • Tilbyr idrett i form av fotball, håndball, ski, skiskyting, skøyter, senior og barneidrett. 
  • Har ca. 900 aktive medlemmer, og rundt 1300 medlemmer totalt, inkludert støttemedlemmer. 

 

Signal støtter lag og foreninger med fokus på barneidrett, samt små og store LAN og større kulturarrangement i Nord-Norge. Ønsker du å søke støtte? Besøk vår side for sponsormidler HER. 

 

Innhold

Følg oss på sosiale medier

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre

Relaterte innlegg:

Stikkord:

Kategorier:

Husk å følg oss i Sosiale Medier!

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre.

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.