Signal fornyer sponsoravtale med Vinterfestuka!

Vi gleder oss over å meddele om at vi fornyer sponsoravtalen med Vinterfestuka i Narvik!

Signal har vært engasjert som sponsor i Vinterfestuka i mange år, og fornyer avtalen også for 2021.

Selv om arrangementet for 2020 måtte avlyses, gleder vi oss på vegne av alle deltakere, arrangører og sponsorer til neste års arrangement!

Om Vinterfestuka

Festivalen er en av festivalene i Nord-Norge med størst engasjement. Stiftelsen som står bak, arbeider med kultur og arrangement hele året. Begivenheten byr på mange ulike kulturelle arrangement, hvor inntil 30.000 publikummere tar turen!

I dag består Vinterfestuka av en moderne festival med et spennende innhold. Samtidig blir kulturhistorien tatt godt vare på, gjennom Svarta Bjørn og mange viktige, frivillige grupper.

Vinterfestuka konsert i Lokstall
Foto: Kalle Punsvik

Kunstneriske målsetninger

Vinterfestuka skriver;

«Vi er spesielt opptatt av å videreutvikle arrangement som utnytter den fantastiske kulturhistoriske rammen, til formidling av musikk, litteratur, kunstutstillinger, teater, dans og lokalkunnskap.

Vinterfestuka skal ha en programprofil der musikk står for den største delen av programinnholdet. Nordkalottsamarbeid er en av målsetningene, noe som er naturlig med de nære forbindelsen regionen har, og har hatt til Sverige i århundrer. I det sammenhenget strever vi også til en sterkere grad av internasjonalisering.

Vi har trukket opp flere områder hvor vi skal satse ekstra de neste årene, blant annet arrangement rettet mot barn og unge. For oss er det også viktig å vise til hva kultur betyr for næringsutviklingen i regionen.»

Bra for byutvikling

Signal Bredbånd er stolt over å kunne bidra til at Vinterfestuka kan gjennomføre et omfattende og svært innholdsrikt program. Vi har tro på at festivalen er en stor bidragsyter til engasjement og positiv byutvikling.

Les mer om festivalen her.

Innhold

Følg oss på sosiale medier

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre

Relaterte innlegg:

Stikkord:

Kategorier:

Husk å følg oss i Sosiale Medier!

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre.

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.