Prosjektleder Kåre Berglund sitter bak dataskjermen på kontoret i Signal Bredbånd, Narvik
Foto: Frida Bringslimark

Spenstige Kåre fyller både hverdag og jobb med spenning – sjekk anbefalingene!

Selv om han har sine røtter i Troms, holder han fortet for Signal i Narvik – og for oss er han en skikkelig Narviking! Kåre Berglund er prosjektleder i utbyggingsavdelingen vår, men fungerer som en gjev alt-mulig-mann med mange talenter og kvaliteter.

Tekst: Frida Bringslimark, markedskoordinator

Året var 1980 da Kåre først kom til Narvik for å gjennomføre læretiden sin. Etter hvert ble han også etablert med hus, familie og to barn. Nå kan han ikke tenke seg et annet sted å tilbringe sine aktive dager hverken på jobb eller på fritiden.

Les Kåres tips, og finn ut hva som foregår på fiberfronten i Narvik lenger ned i saken.

 

Elsker fart og spenning

Kåre er ikke kjent for å være noen sofasliter – tvert imot! Etter mange år med fotball som interesse, måtte han legge ballen på hylla for å ivareta helsa.

– Da tok det ikke mer enn et par uker før kona ba meg om å finne noe annet å holde på med. Jeg holdt på å bli tullete, og var nok både rastløs og håpløs å ha i hus, humrer han.

– Da begynte jeg å sykle, noe jeg syns var helt utrolig kjedelig å se på. Nesten som å se maling tørke. Likevel ble det en veldig god interesse, forteller han.

Kåre bor i Narvikfjellet, og har med andre ord det han selv omtaler som en av Norges fineste bakgårder. Om vinteren er randonee-skiene godt brukt;

– På en god dag går jeg rett ut fra døra hjemme med skiene på – opp i fjellene på 1000-1300 meter over havet og ned igjen. Jeg er med andre ord motstander av at de skal strø i gatene, for hadde det ikke vært for det, kunne jeg tatt skiene på også ned til jobb.

(Saken fortsetter under bildet)

Kåre Berglund går med randonee-skiene på ryggen på snødekt landskap på vei opp et fjell
Foto: Privat

 

Lokal tilstedeværelse er viktig

Aktivitetene og interessene Kåre har, understreker de kvalitetene arbeidsgiveren setter stor pris på. Han får jobben gjort, og ser lyst på det aller meste. Som eneste Signal-mann i Narvik, bidrar han også til at kundene har en plass å henvende seg – og ikke minst, få hjelp til det de trenger hjelp til.

– Folk har en plass å henge Signal på, og jeg opplever det som stor suksess med lokalt kontor! Kunder gir tilbakemeldinger om at de setter pris på muligheten til å stikke innom her, smiler Kåre.

Kåre utdannet seg først til bilmekaniker – men endte opp som montør i televerket. Da tok han utdannelsen sin der med intern opplæring i bransjen. Tittelen hans har endret seg over en årrekke – men oppgavene har vært ganske like. Heldigvis bidro noen av oppgavene til at han ble kjent med Signal Bredbånd, som etter hvert skulle bli hans arbeidsgiver.

– Jeg gjorde en del oppdrag for Signal fra 2008 til 2018, og kjente derfor folkene og miljøet godt. Da det åpnet seg en passende stilling i Signal, fristet det å prøve noe nytt, sier Kåre, og fortsetter;

– Da tenkte jeg «skal jeg begynne med noe nytt, må jeg gjøre det nå». Det angrer jeg ikke et sekund på den dag i dag!

(Saken fortsetter under bildet)

Kåre Berglund står i arbeidsjakka foran Signal-kontoret i Narvik

 

Stortrives i variert arbeidshverdag

Dagene i Narvik er varierte, og selv om det er litt aktivitet utenfor kontoret, foregår det meste av arbeidet på dataskjermen.

– Her på kontoret prater jeg mye i telefonen. Det meste går på utbyggingsspørsmål, kunder som er spente på om og når de kan få fiber, løsninger i huset og mange andre praktiske spørsmål, forteller Kåre.

Som alene på en lokasjon er det fort gjort å bli en alt-mulig-mann. Det mener Kåre er med på å styrke kulturen i selskapet.

– Jeg har alltid vært en potet, men det er bare fint. Hverdagen på jobb blir variert! Alle i Signal må drive i samme retning, og det er nok litt av kulturen i Signal. Man hjelper til der det trengs, smiler han.

 

Kåres turfavoritter

Som den turmannen Kåre er, måtte vi spørre hvilke turmål han ville anbefale sine medborgere i Narvik å prøve seg på. Kanskje du finner noen som frister?

  • Stisykling på Øyjord
  • Sykling på Ankenesfjellene
  • Sykling på Rallarveien 
  • Sykling på Bjørnfjell
  • Ski – Løypenettet på Herjangsfjellet
  • Ski – Løypene på Ankenesfjellet
  • Rando i Narvikfjellet 
  • Rando i Fagernesfjellet

Ønsker du deg en rå opplevelse i Narvik, anbefaler vi å sjekke ut Narvikfjellet. Der kan barn, familier og erfarne alpinister kose seg i fjellet med varierte utfordringer for enhver smak. 

 

Kåres tips for deg som er interessert i fiber

 

Ønsker du deg fiber? Sjekk om du kan få fiber her!

 

Innhold

Følg oss på sosiale medier

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre

Relaterte innlegg:

Stikkord:

Kategorier:

Husk å følg oss i Sosiale Medier!

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre.

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.